Mit csináljak ilyenkor? :' (
Figyelt kérdés
Szüleim valamiért utálnak, anyám elmond mindennek. Apám mindenben mellette van, igazi papucs férj. Barátnőim is megharagudtak rám, pedig szüleim miatt sírtam egésznap itthon, azért nem tudtam felhozni ide. Szégyellem felhozni hozzánk a barátnőimet, mert a szüleim elviselhetetlenek. Most is többi ismerősöm oszt, hogy minek kellett őket átbaszni de ezt senkinek nem merem elmondani. Mert mindenki ezt látja kívülről : mindent megkapok, új ruhák állandóan, apum alig van otthon. anyám mások előtt teszi a szépet meg a kedveset.. mindenki azt mondjda milyen jó életem van. ami igaz is lenne.. de állandóan mindennap takarítáás.. meg lebaszás oknélkül!!2010. márc. 28. 16:12
1/8 A kérdező kommentje:
öngyilkos akarok lenni :'( de hogyan ?
2010. márc. 28. 16:16
2/8 anonim válasza:
nagyon ismerős a helyzet velem is megesett kb 1 hónapon keresztűl.Olyankor nem lehetett hoszájukszólni.és sem tudtam csinálni velük semmit, csak itt magától elmult
3/8 anonim válasza:
Már megbocsáss, de keress fel egy pszichológust, rád férne. A szüleid meg nem utálnak, ezt te csak beképzeled magadnak.
4/8 anonim válasza:
Kell valaki, akivel ezt rendesen megbeszélheted! Ha már tényleg nem tudsz mást, akkor előttem szólóval kell egyetértenem, pszichológus.
5/8 anonim válasza:
Én is ha a szüleimmel gond van,akkor átmegyek a harmadik szomszédba aztán elmondom h mi a helyzet..mert azzal a nővel igen jóba vagyok,nem nevezem meg h. ő kicsoda..idősebb nálam és tapasztaltabb is,ÉS TÖBBET TUD RÓLAM,MINT A SZÜLEIM.:D
6/8 anonim válasza:
"öngyilkos akarok lenni :'( de hogyan ?"
Jó gyorsan, hoyg ne fájjon.
Amugy hány éves vagy? Tippeljek? 13-16 közötti. Alatta még nem hisztiznek az emberek, felette meg már nem.
7/8 anonim válasza:
Utolsó, ez szimplán hülyeség...
Minden egyes ember máshogy éli meg a stresszhelyzeteket,problémákat. Meg tinédzserkorban amúgyis hajlamosak vagyunk eltúlozni mindent. Érzelmi labilitás. :D
Kedves kérdező!
Nem feltétlenül kell ide pszichológus. Ami kell, az az, hogy állj ki magadért! Közöld a szüleiddel, neked ez mennyire nem jó, merd felvállalni az érzéseidet. Először neked kell lépned.
A barátnőkkel kapcsolatosan, nyugodtan mondd el nekik- ha igazi barátnők, megértik, nem adják tovább, sőt, akár még bocsánatot is kérnek.
8/8 anonim válasza:
Szedjél be egy csomó altatót, ülj be a kádba és vágd fel az ereidet. Sok sikert hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!