Ha akárhová nézek vagy akármit csinálok miért mindig a 911-es számmal talkozok?
Ez igaz,vagy kamu???
911:A 911 számmal gyakran a 2001. szeptember 11-ére utalnak, amikor terroristák eltérített utasszállító repülőgépekkel ledöntötték az amerikai World Trade Center épületét.
Öő, ebben semmi rossz nincs.
A 911-es az a Porsche legismertebb sportautója. Mivel magam is birtoklom egyet 7 éve (bár épp eladni készülök) nekem a kedvenc számom a 911 és örülök, ha az órám vagy bármi ezt a számot mutatja.
Én 9/11 fan vagyok, és szinte keresem az ilyen eseteket!:D
Amúgy szerintem csak véletlenek!:)
911 az általános segélyhívószám is Amerikában :)
Amúgy van ilyen, velem is elő szokkott fordulni, pl. ha ránézek az órára mindig 11.11 vagy 23.23 van...stb. Az úgy van, hogy ha egyszer-kétszer észreveszed, akkor már feltűnik a rendszeresség, és valahogy rááll az agyad, h mindig ezzel találkozz.
Egy másik lehetséges magyarázat: vonzás törvénye- minél többször találkozol vele, annál többet gondolsz rá, annál jobban bevonzod.
Vagy csak egyszerűen isteni jel.
Válassz, melyik magyarázat tetszik :)
Na, hülye a gép...
Szóval, nem láttam, de most hogy így mondod, meg fogom nézni. Annál is inkább, mert 23-án születtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!