Mit tegyek ha a barátaim valójában nem is barátaim?
Kezdem úgy érezni, hogy minden barátom csak kihasznál.
Csak azért barátom mert valamit akar tőlem. Ez elég rossz érzés, hogy már lassan senkiben sem bízhatok.
Nyugodj meg mert nem vagy egyedül! Ha meg nyugtat akkor én is ugyanebben a cipőben járok : - átnéznek rajtam
-nem kíváncsiak a véleményemre
-a jó tanácsaimat lehülyézik
-+egy dedós szintjén vannak és néha úgy érzem hogy direkt löknek ki a csapatból hogy direkt rosszul érezzem magam
Am szerintem nincs igaz barátság, aki még is tapasztalta azt meg nagyon irígyelem :S még általánosban volt egy nagyon jó barátnőm de mióta elballagtunk azóta nem beszéltünk, ígyhát azt se tudom mi van vele...azóta meg van ugyan pár haver akikkel a suliban elvagyok de egy szalmaszálat nem tennének keresztbe értem :S
16:30 as
van barát, van haver, és van akinek már láttad a pofályát
akikről te írtál az utobbi kategóriába tartoznak.
bocsi de ezvan. és Hiddel van önzetlen barátság, van egykét ember akiért énis megteszek bármit, és viszont. Soha nefeledd sokkal többet ér 1 jóbarát mint egy rakás hülye haver. nekem igaz szerencsém volt az osztályommal szakközépben, és utánna is, mind rendes gyerekek voltak.
na mind1 nemakarom fájdítani senkinek se a szívét, de nem azzal kell foglalkozni, és haverkodni aki nemérdemli meg, hanem ojannal aki igen, az ien barátokat "keresni" ugyse lehet, vagy összehoz vele a sors, vagy sem.
az elöző is énvoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!