Ez ciki szerintetek?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és amióta az eszemet tudom teljesen természetes számomra, hogyha elmegyek valahova vagy megjövök valahonnan akkor megpuszilom a szüleimet. Sőt lefekvés előtt is mgpusziljuk egymást. Azért írom most ezt a kérdést, mert a napokban iskolába indultam és anya kikísért és megpuszilt. egy lány közben elment előttünk és elfolytotta a nevetést (a lány 18 éves). Ti meg szoktátok puszilni a szüleiteket és ha nem, akkor szerintetek ciki, ha valaki megpuszilja?2010. márc. 27. 20:43
21/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem!Én 18 vagyok és én is amióta az eszemet tudom adok a szüleimnek puszit ha elmegyek valahova ha hazajövök!Ez természetes dolog nálunk legalább is!Ez a szeretet jele és annak,hogy jó körülmények között élsz és szeretnek téged!A sok majomra meg ne figyelj hadd nevessenek!:)
22/26 anonim válasza:
Szia.!
Adig puszild meg amig megtgudod mert ha már nem lesznek akkor nem fog ez a dolog meni.
nekem 6éves korom ota nincsenek szüleim és én is puszilgatnám nyakra före még 21éves fejle:)
23/26 anonim válasza:
hat kerlek szepen ez szerintem rohadt ciki. en ha lattalak volna az undor fogott volna el.
24/26 anonim válasza:
Én mindig megpuszilom a szüleimet! Reggel mikor kiengednek akkor is, és este lefekvéskor is. Szerintem ez nem ciki. Én ugy gondolkodom, hogy mi van akkor ha ez az utolsó puszi amit nekik adhatok? Bár ez az eset még nem áll fent...
13/L
25/26 anonim válasza:
Én csak Aput szoktam néha..Egyébként nem szeretek puszit adni a szüleimnek..Nagyon távolságtartó vagyok velük,utálom ha ölelgetnek stb..Amúgy nem ciki.:)
13/L
26/26 anonim válasza:
Van akiknél szokás a puszi, van akiknél nem. Nálunk is szokás. :D
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!