Rasszista vagyok ha?

Figyelt kérdés
Utálom a szakállas embereket ? egyszerűen undorítónk találom hányinger kerülget ha látok egy szakállas emebret
2016. jan. 20. 20:36
1 2 3
 11/21 hollófernyiges ***** válasza:
A helyzet az, hogy te barbofób vagy, ez egy komoly pszichológiai rendellenesség, a legjobb ha elmész egy pszichiáterhez, aki felír neked megfelelő gyógyszert és beír egy tolerancia- és átnevelő táborba.
2016. jan. 21. 07:58
 12/21 anonim ***** válasza:

"barbofób vagy, ez egy komoly pszichológiai rendellenesség"

Bullshit!

A fóbia félelmet jelent (irracionális félelmet) és NEM undort.

Most akkor aki a spenótot utálja, az menjen pszichológushoz?

Mindenkinek van kedvenc étele és mindenki undorodik egy vagy többféle kajától.

Én pl. utálom a halászlét, de nem ettől vagyok halfóbiás, akinek gyógyszeres kezelés kéne.

Ez a PC vívmánya, hogy szinte mindent ellát a "fóbia" utótaggal, amit szerinte el kéne fogadni.

Akkor ennyi erővel súlyos betegek az antifasiszták, mert ők fasisztofóbok. Vagy épp a nácifóbok. Érdekes ez sosem merül fel...

2016. jan. 21. 10:51
 13/21 hollófernyiges ***** válasza:
Hát pedig te ichtiofób vagy, aminek valami kora gyerekkori trauma állhat a hátterében. Minél előbb belátod, hogy az állapotod kóros, annál előbb lesz esélyed a gyógyulásra és a társadalomba való normális beilleszkedésre.
2016. jan. 21. 12:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez antiszakállizmus, ami ellen minden eszközzel fel kell lépni.
2016. jan. 21. 12:11
 15/21 Pro Patria ***** válasza:
46%
Hozzáteszem, mert hihetetlen, de szinte mindenki komolyan vette a kérdést (nem csupán itt, máshol sem veszik észre az iróniát - valóban, itt senkinek semmi felismerőképessége nincs?), legyen mindenki előtt világos: a kérdés csak szarkasztikus akar lenni a rasszizmus vádjaival szemben.
2016. jan. 21. 13:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt, hogy szarkasztikus akar lenni a rasszizmus vádjaival szemben?
2016. jan. 21. 13:53
 17/21 Pro Patria ***** válasza:
46%

Mivel ma már bármilyen indokkal a rasszizmus stigmáját lehet rásütni akárkire, erre akar a Kérdező karikaturisztikusan rámutatni egy érezhetően nem valós kérdéssel, "Rasszista vagyok ha utálom a szakállas embereket?"

Tulajdonképpen gúnyt tartva az ilyen kijelentések, dobálózások felé.

2016. jan. 21. 14:45
 18/21 A kérdező kommentje:
2016. jan. 21. 20:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát szerintem maga a rasszizmus "kicsit" nagyobb probléma ennél. Kíváncsiságból, mikor sütötték rátok jogtalanul ezt a jelzőt?
2016. jan. 22. 11:14
 20/21 anonim ***** válasza:

"Kíváncsiságból, mikor sütötték rátok jogtalanul ezt a jelzőt?"

Cigányok mondták már a kutyámra, hogy biztos rasszista, mert állandóan ugatta/ugatja őket.

(A kutyám fehér színű.)

2016. jan. 22. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!