Ki szereti a csillagokat nézni?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta ha tiszta az ég és időm engedi lefekszem a földre és csak csodálom az éjszakai égboltot .
Ha valakitől megkérdezem hogy szokott e csillagokat nézni azt szokták mondani hogy hülyeség szerintetek?
2016. jan. 16. 22:47
1/6 anonim válasza:
Èn is szoktam,amikor sátrazok.Fekszek kint az ágyon a szabadég alatt.Kafa!:))
3/6 anonim válasza:
De aranyosak vagytok! Itt nincsenek csillagok...
4/6 anonim válasza:
Én imádom nézni a csillagokat! Leírhatatlan érzés :)
5/6 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség? A világ egyik legszebb természetes látványa a tiszta, csillagos ég. Az ember a múltba tekint és felmerülnek benne a legalapvetőbb kérdések. Ez csak jó lehet. Van nekem is olyan ismerősöm, akit ez nem érdekel. Viszont remekül ért a teljesen értelmetlen játékokkal való időtöltéshez és az azokra való pénzszóráshoz... Igazán értelmetlen és fölösleges életet él így, de ha neki jó, hogy csak van, azzal nem lehet mit tenni... Szóval nem benned van a hiba!
6/6 anonim válasza:
Imádom. Bár férfi vagyok. :D Te mi vagy kérdező? És korod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!