Mire jó az önbizalom?
Nem lesz tőle szebb arcod. Nem lesz tőle jobb alakod. Ugyanúgy hányni fogtak tőled ha csúnya vagy.
Attól hogy azt hiszem hogy érek annyit mint egy szép ember attól még nem érek annyit. Kevesebb a piaci értékem így kevesebb irántam a kereslet. Persze minden embernek más a szépsége, mint ahogy minden országnak más a valutája. De ott is van nagyon erős és nagyon gyenge valuta ugyanúgy mint a szépségnél. Ha mindenkiben va szépség, hát jó, bennem is van de olyan gyenge hogy semelyik nő se fogadja el, ugyanúgy mint a gyenge valutáknál.
Így termékként nem kelek el. A termék amelyik nem kel el pedig felesleg, selejt.
Ezen NEM változtat az önbizalom.
De tényleg, mire jó?
Mert sztem semmire.
egy önbizalom hiányos csúnya vs önbizalommal teli csúnya között van különbség elhiheted akinek van önbizalma előbb fog elkelni.
ha egy terméket úgy hirdetnek meg, hogy szar a másikat szarrá reklámozzák melyiket veszed meg?:D
ha kiderül hogy a termék szar, kidobják, és többet nem vesznek olyat
ugyanígy az embereknél
Akkora hülyeség.
Olyan mint az egoizmus.
Egy gnóm vagyok, de ha félistennek állítanám be magam... na az szégyen lenne.
Az önbizalom nekem az egoizmus szinonimája.
Fiú vagyok.
De ne kezdjétek el írni hogy kezdjek el edzeni, izmosnak izmos vagyok. Nem vagyok gyenge FIZIKAILAG.
Maximum lelkileg.
A fejem a ronda.
De jó Kérdező!
Én is így gondolom, hogy szerintem még valaki attól, hogy önbizalommal teli, még nem lesz szebb, csak max nagyképű és beképzelt.
Hát nem tudom....
olyan emberrel még nem találkoztam aki az önbizalmával együtt ne lett volna lenéző, nagyképű egoista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!