Szoktál hazudni? Ha igen, milyen témában, kiknek, és milyen gyakran? Valamint mi volt életed legnagyobb hazugsága, és ki (k) nek hazudtad azt?
Általában elhallgatok dolgokat inkább.
De ha depresszióról vagy vagdosásról van szó megjátszom az ártatlant, és hazudok mint a vízfolyás.
Elég rossz szokásom hogy sokat hazudok.Van hogy csak azért mert ha az igazságot mondanám el azt tovább tartana magyarázni,vagy akkor is mikor kínosnak érzem a választ.
Próbálok leszokni,de elég nehéz dolog
Nem hazudok. Nekem az "tilos" megtiltottam magamnak. Minden hazugságot lehet úgy mondani, hogy igaz legyen, mégse bukj le vagy mégse derüljön ki. Tehát senkinek nem hazudok kikerülöm azt egy olyan úton ami nem hazugság mégsem az az igazi igazság.
Alvást színlelek és elhiszik. Nem hazudtam. Kérdezte valaki, hogy alszom-e amire én azt mondtam, hogy igen? Nem. Tehát nem hazudtam.
Hazugság (nekem)= olyan kijelentés, ami szándékosan hamisat állít.
Ha van valami titok ne hazudj. Mondd, hogy nem árulod el.
-Láttad Pistit?
(Igen, de fedezem, most a házban van)
-öt perce a kertben volt
(Ez is igaz)
Vagy
-igen láttam.
A többit meg nem árulod el, vagy kitérsz.
Ezeket mind igyekszem betartani, sőt ezeket is csak végszükség esetén használom. Néha becsúszik egy hiba azt tiztázni kell
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!