Mi lehet velem a bajom? .
Ha minden nap folyamatosan, amikor csak tudod ismételgeted magadban hogy "én szeretem magam, én szeretem magam..." akkor idővel, idővel ámulni fogsz a hatásán.
Amilyen belül, olyan kívül. Ha feltöltöd magad, belső világodat önmagad tiszteletével, értékelésével, elfogadásával képessé válsz mások tiszteletére, értékelésére, elfogadására, szeretetére. Mert csak azt adhatjuk amink van.
Neked csak egy dolgod van: változtasd meg a kapcsolatodat önmagaddal, s változni fognak a kapcsolataid embertársaiddal.
18:21-es...ennyi fasságot utoljára a töriérettségimen láttam, miután visszaolvastam amit leírtam! :S Sóder az egész...mijjjj megható... :'(
komolyra fordítva: mindíg van miért továbbmenni "az úton"!
Az élet már csak ilyen! 1szer fenn...sokszor LENN!!
18:21es vagyok.
És csak nevetni tudok rajtad..na jó nem..Inkább csak sajnállak hogy nem látod át ezt a dolgot.
Tényleg. De az ilyen emberekkel nem tudok mit tenni.
Én átlátom és világos. A régi bölcsek rég megmondták, a pszichológia is rég bizonyítja.
Te azt hiszed nem te irányítod az életed, ezért boldogtalan vagy. Mivel nincs belső önkontrollod céljaid sincsenek, inkább csak sodródni látszik az életedet.
Nézőpont kérdése. Azért "veszélyes" ahogy az ember működik mert ha mondjuk azt hiszi magáról hogy nem ő irányítja az életét akkor olyan dolgok gondolatok érzések stb. fognak vele történni amik összhangban állnak az adott gondolattal hogy nem ő irányítja az életét, de közben nagyon is ő irányítja csak épp nem jó irányba.
A törit én is utálom.
De az életet nem, hosszú idő alatt megérett gyümölcs ez a tudás, amit egyre inkább meggyőződésből mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!