Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Híres színésznő szeretnék...

Híres színésznő szeretnék lenni (? )

Figyelt kérdés
Nem Magyarországon hanem lehetőleg Amerikában mert szerintem nem sok az IGAZI tehetség itthon. Pár évig jártam színiiskolába, amit egy híres magyar színész vezetett. Egyébként meg nagyon jól énekelek és sokat is énekeltem sulis előadásokon.. Ezenkívül viszont nem nagyon értem el mást. Protekción keresztül tudnék helyekre bekerülni mert sok embert ismerek de ezt undorítónak találom mert önerőből szeretnék hírnévre szert tenni . Annyi ismeretlen színész van Amerikában akik megkapnak egy hatalmas szerepet és azonnal ismeri őket mindenki..na én is erre vágyom.Mit kéne tennem ehhez?
2016. jan. 1. 22:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak egy érettségivel rendelkezem. 19/L
2016. jan. 1. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
kevés! Nagyon kevés!!!
2016. jan. 1. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kevés.Miért lenne az?

Talán külföldre kellene menned próbálkozni.

Amerika az álmok városa.

Van pár híresség akik semmiből,még kevesebből mint te feljutottak a csúcsra.

Volt egy álmuk,és odakint Amerikában megvalósult.

Ja és az angollal hogy álsz?

2016. jan. 1. 23:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Angollal nem tul jol :( mindent amit mondanak nekem vagy olvasok angolul megertem de valaszolni mar nem tudok..eppen ezert allok ra most nagyon az angol tarsalgasra.
2016. jan. 1. 23:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig az angol kiejtesem nagyon jo csak nem tudom ezt bemutatni..
2016. jan. 1. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor annyi idős voltam, mint most te, én is önerőből akartam mindent elérni. Nem is értem el szinte semmit sem az életben a műveltségemen, képzettségemen kívül, azt meg sehol nem fizetik meg.

Azt gondolod, hogy a többieknek nincs protekciója, és tiszta a verseny? Nagyon naiv vagy még akkor. Használd nyugodtan a protekciódat, de legyen benned annyi tisztesség, hogy teljes erőddel akarj is megfelelni a szerepednek, ha meg érzed és látod hogy nem éred el azt a szintet amit kellene, akkor legyen benned annyi becsület hogy félreállsz egy tehetségesebb elől és nem kínzod a közönséget! De legalább próbáld meg! Mindenki kezdte valahol. A lényeg a reális önkritika. Az ellenfeleid mindig szidni fognak, akik pedig a kapcsolataidat ismerik, mindig hízelegni fognak, ezért az ember ritkán kap másoktól objektív értékelést. Ha valaki ilyen veled, azt becsüld meg!

Egyébként vannak tehetségek itthon is, de ez az ország kevés színészt tud eltartani, ezért a valódi tehetségeket kifúrták a protekciósok. A mai magyar színjátszás tényleg egy kalap sz*r. Pedig régebben milyen színészóriások voltak köztünk!

Mondjuk az is megfontolandó, hogyha itt maradsz, mégis miben játszhatnál. Mert a filmkészítésünk kritikán aluli, jó film, színdarab és rendező nélkül meg hiába jó egy színész, ha csak trágárkodásra kérik fel egy kocsmaszagú darabban, vagy félpucéran kell rohangálnia.

Vagyis mérd fel, hogy ha protekcióval is, de mire lenne lehetőséged.

Amerikában aki nem ismeri a belső köröket nagyon hamar a prostitúció útjára kényszeríthetik. Tudnod kell hogy kinek mi a híre, csak ígérget vagy tényleg tud is valamit. És itt szintén kell egy reális önismeret, hogy mekkora is valójában a tehetséged. Amerika tele van perfekt angol, szép és tehetséges nőkkel, akik egy része élete végéig pincérkedik a kiugrás reményében. Reálisan kell felmérned a lehetőségeid, esélyedet és a veszélyeket is!

2016. jan. 19. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! :) nagyon hasznos. A protekciom inkabb a zenei eletre ervenyes .. Magyar filmeket pl alig csinalnak , ezert is gondoltam Amerikara. Persze azert probalok realis maradni de tudni kell rolam hogyha valamit nagyon akarok akkor azt veghez is viszem.
2016. jan. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!