Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Színésznő szeretnék lenni,...

Színésznő szeretnék lenni, de?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nagyon régóta színésznő szeretnék lenni akkor még csak álomnak tűnt de most már 15 évesen ennyi minden után mégis komolyan gondolom ezt az egészet.. Én magamat simán eltudnám képzelni színésznőként,de nem biztos,hogy más igen.. Sokan mondták,hogyha ennyire ez akarok lenni akár hobbim ként vagy később a munkám gyanánt is akkor menjen el egy meghallgatásra.. Na de itt jön a "baj",hogy én félek elmenni egy meghallgatásra mert ha nem vesznek fel elsőre akkor én utána többet nem is próbálkozok mert az van bennem,hogyha "eddig nem sikerült akkor máskor se fog" az is "gátol"még hogy pici vagyok(150cm) és ez engem nagyon zavar =/ és ahogy ismerem magam ott állnék és elrontanám az egészet mert izgulok és az sokat számít,mert akkor nem vagyok "önmagam" és nem tudom úgy megmutatni amit otthon egyedül megmerek... ez kb. ennyi

A másik az,hogy folyamatosan a magam módján úgymond"fejlesztem" az arckifejezéseimet,hogy hitelesnek tűnjek..de ez még messze van attól,hogy ebben profi legyek szerintem, ha valaki tud ilyen videót vagy valamit amiben ilyenek vannak legyen szíves megmutatni:) Viszont azt még nem tudom,hogy mikor milyen történésnél, kel felemelni a hangom és mikor kel leejteni.. stb..

Nem azért akarok színésznő lenni mert híres szeretnék lenni vagy valami,hanem azért mert én úgy érzem a színészetben simán "jól érezném magam"mert benne örömömet lelném,hobbim és később akár munkám ként is eltudnám képzelni:D... Tudom hogy ez ennél sokkal,több és nem abból áll,hogy odamegyek előadok valamit aztán felvesznek és jupi..

Ki mit gondol?Próbáljam meg,vagy még várjak ezzel? Mire kell figyelnem egy meghallgatáson?Mit "néznek"meg? Mit kell majd csinálnom?

2010. dec. 19. 15:57
 1/10 A kérdező kommentje:
*menjek
2010. dec. 19. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Szija.

Én is színésznő szeretnék lenni :)

És szintén olyasmi problémáim vannak ezzel kapcsolatban mint neked Iszonyatosan izgulok mindig, remeg a lábam, hasonló... :S Pedig úgy szeretnék színésznő lenne :)

És ha most sikerül a felvételim az Adyba, akkor már közelebb is lehetek hozzá. (dráma szak) :D

Nekem is tanácsolták már, hogy próbálkozzak. Csak nekem az a gond, hogy 13 éves vagyok és 170 cm. És az én korosztályomból inkább a "gyerekesebb", "fejletlenebb" külsejű lányok vannak sajnos előnybe =/ Én meg így egy ideig még alapból elvágtam magam, mert körülbelül 17-nek nézek ki...

De azért még szívesen elmennék egyszer egy meghallgatásra :) Ha nincs is szerencsém, legalább megtudom hogy min kéne még javítani :D

Ha gondolod mehetünk majd együtt is valamikor :) És akkor te tuti sokkal jobb lennél, hidd el :D Bár én még most nemnagyon fogok menni, csak jövőre...

2010. dec. 19. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
8%
Nem számít, hogy egyedül a szobádban milyen tehetséges tudsz lenni. Ha lámpalázas vagy, nem való neked a szereplés.
2010. dec. 20. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem menj el, és próbáld meg! Szedd össze az összes önbizalmadat (mondom én - ha ismernél, kiröhögnél, hogy pont én mondom), és menj el a meghallgatásra!

Én is színésznő szeretnék lenni...

2010. dec. 28. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
7%
sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak, de a fiúkból nem lehet színésznő :(
2010. dec. 29. 00:28
 6/10 A kérdező kommentje:
XD
2010. dec. 29. 02:37
 7/10 shootingstar válasza:
88%

Szia!

Szerintem ne add fel!

Nekem 2 álmom volt.

Az egyik, hogy énekelni szerettem volna. Nos 15 évesen elkezdtem énekelni. Szép hangom volt, de nagyon képzetlen, halk önbizalmam meg pláne nem volt, így nem is becsültek sokra. Színpadon való mozgásom meg se említem...:S Inkább azok tűntek ki, akiknek nagy, erős hangjuk volt önbizalmuk pedig egy nézőtömeget kápráztatott el. Elkezdtem egy szakkörbe járni és mire leballagtam már olyan erős és jó hangom lett, hogy én lettem a szakkör gyöngyszeme.:) Önbizalmam pedig már elég volt ahhoz, hogy ki tudjak állni énekelni és merjem a saját stílusomat és magamat megmutatni.

A másik álmom pedig sokkal régebbi: 7 évig akartam építész lenni. 2 évig rajzoltam és a családomban nem voltak tehetséges rajzolók, így nekem kellett addig gyakorolni és kudarcot vallani, míg nem kerülök olyan szintre, hogy arra az egyetemre vegyenek fel, ahova mindig is menni akartam... És sikerült.:) Még most se hiszem el, mert a jelentkező tömegből annyira keveset vettek fel. Évkezdéskor azt hittem, hogy mindenki jobb lesz nálam rajzból és elég ha csak átbukdácsolok az egészen és vmi tűrhetőt produkálok. De pár hónapja kitették az egyik rajzom a legjobbak közé. Ennél nagyobb elismerést nem is kaphattam volna. :D

Ne haragudj, ha untattalak ezekkel, de tényleg megéri küzdeni, akármennyibe is kerül. Ha Te tényleg ezt akarod csinálni, akkor hajrá! Önbizalmat kell szerezz és el kell hinned magadról, hogy meg tudod csinálni! Ingyen semmit se kap az ember.

2010. dec. 29. 07:16
 8/10 shootingstar válasza:
88%
Még valami. Bár semmi közöm ehhez a szakhoz, de az hogy kicsi vagy nem jelent semmit és még nagyon időben vagy. Ha van Neked, a szüleidnek vagy akárkidnek olyan ismerőse, aki színész vagy azt tanult, vagy esetleg dráma tanár akkor hozzá kellene járnod. Ha meg van a környéketeken valamilyen színjátszós szakkör oda is mindenképp járj el! Bocsi, de csak ennyi tanáccsal szolgálhatok.
2010. dec. 29. 07:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincsen önbizalmad, akkor nehéz lesz színésznőnek lenni... most nehogy az ilyen válaszok miatt elkeseredj vagy valmai, nem azér tmondjuk :D Nem tehetsz mást, mint megpróbálsz színjátszó szakkörre járni, és elmész egy meghallgatásra, ott valószínűleg elmondják, hogy mi a baj (bár nem tudom sose voltam még :)) és ha nem sikerülne, akkor nem adod fel, hanem cska azért is próbálkozol még, próbálod javítani magad, és csak azér tis megmutatod nekik! És sikerlni fog :) Sok sikert.

Én szoktam néha verseket írni meg cska úgy történeteket is, egyszer elküldtem egy vrset egy pályázatra, válszoltak is szépen - jóformán az összes létező kritizálható dolgot kritizálták, attól még ugyanúgy írogatok tovább... najó, a végén hozzátettek valami szépet is... :)

Talán az is segítene neked, ha közben járnál valai olyanra is, aminél fellépések vannak... én pl. táncolok, és amióta elkezdtem sokkal több önbizalmam van, mert a sok fellépéshez egyszerűen muszáj hogy legyen :D

2010. dec. 29. 12:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

azt hiszem, egrugóra jár az agyunk... én idén leszek 15, és bár a szüleim miatt nem megyek semmilyen szinészi szakra, mindenképpen színésznő szeretnék lenni.viszont valammi van abba, amiben nem értünk egyet.

én nem ugrabugrálni szeretnék a színpadon, hanem a tvben szeretnék ugrabugrálni, eg a mozikban, de kinek a pap, kinek a papné...engem is érdekel a színészkedés, egyszerűen olyan izgalmas, és változatos.nembírnék ki egy napot sem feszengve valami irodában titkárnőként...

én mondjuk 165körül vagyok, és nem vagyok molett, de csontkollekció sem, szívesen kipróbálná magam egy meghallgatáson(akármielyenen)

úgyhogy (ha még nem siekrült semmi) akkor szívesen elkisérhetnánk egymást(egy msn csere, és némi idő után prsze:D) egy meghallgatásra, adni egymásnak az infókat, önbizalmat stb:) együtt job.(és ez a 170-13éves lánynak is szól, csak nemtudom hanyas számú a válaszadxd)

2011. jan. 8. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!