Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vajon mit jelenthet ez az álom?

Vajon mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a barátommal és egy régi barátnőmmel az egykori házunkban nyaraltunk, és hajnali 5 óra körül el akartunk ugrani a sarki boltba, de út közben egy léghajó tűnt fel az égbolton. Egyre lentebb ereszkedett, és én valahogy megéreztem, hogy neki fog pukkanni egy villanypóznának. El kezdtem szaladni a másik irányba, és a többieket is hívtam magammal, de nem értették, mire ez a nagy sietség. Bevetődtem egy bokor mögé, és ekkor azon kaptam magam, hogy gázmaszk van az arcomon, aminek hasznát is vettem, hiszen a robbanáskor mérgező gázok kerültek a levegőbe. Ezt követően már nálunk voltunk - a jelenlegi lakásunkban, ahol épp egy baráti összejövetel volt kibontakozóban, amit anya szervezett nekünk. Minden flitteres és csillámporos volt a nappaliban, amitől hányingerem lett, ezért bementem a szobámba. Utánam jött a barátom, és letolta a nadrágját.... Nagyjából itt ébredtem fel. Ki lehet ebből hámozni valamit?
2010. márc. 25. 08:14
 1/2 anonim válasza:
ez az álom tényleg elég összegabalyodott.talán a nadrágletolás valami olyanra utal, h pl. szex.a többi csak hab a tortán
2010. márc. 27. 07:18
 2/2 anonim válasza:
Ez teljesen normális hisz egy éjszaka alatt több különböző álmunk van.Csak erre most így emlékszel mert vannak kimaradások az álmodból.
2010. márc. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!