Vajon mit jelenthet ez az álom?
találtam egy régi ágyunk alatt egy csomo kacatot : labellot , kinder játékokat,3telefont .
az egyik telefonnak olyan funkcioja volt mint a röntgen ,igy átlátott a testen és a hasamhoz lettem és egy kisbaba(lány) volt benne.
Szerintem ennek az álomnak nem a telefon a lényege, hanem, hogy terhesnek láttad magad. Ezt önmagáért beszélő álomnak nevezik, vagyis tudatosan vagy tudat alatt babára vágysz.
Azt mondják, ha fiú babáról álmodsz, lány lesz, ha lányról, akkor fiad lesz.
Én csak annyit fűznék hozzá, h. körülményektől is függ. Lehet, h. pont tartasz az anyaságtól.
Másik megközelítés szerint (ezt az egyik "álomfejtős" könyvemből szedtem, ne vedd készpénznek :)) :
"Gyerekkel álmodni szinte minden esetben jót jelent. Akiben nem keményedett a gyermeki lélek kérges felnőtti lélekké, annak számára új utat mutat, az újrakezdés lehetőségét hozza.
Az álomkép utal arra is, hogy a változás kiegyensúlyozottsággal, képességeid pozitív fejlődésével jár majd. Arra azért ügyelni kell, hogy a profetikus álmok a változás lehetőségét vetítik előre. A megfelelő alkalommal élni is tudni kell.
Negatív felhangja akkor lehet egy ilyen álomnak, ha az túl "gyerekes". Ekkor arra gondolj, hogy talán túlságosan megmerevedtél az éretlenség korában, és infantilizmusod gátol az előrejutásban.
Ha saját gyerekeddel álmodsz, miközben valami rossz történik vele, ne gondolj rögtön arra, hogy most rettegned kell a rá leselkedő veszélytől! Saját gyerekkel álmodni legtöbbször önnön énedre, ill. gyerekkorodra történő utalás. Figyeld meg, mi lehet a kapocs a múltad és az álomesemény között!
A gyerekálmok leginkább segélykérő álmok. Válsághelyzetben jelentkeznek, ezért ha nem vagy tudatában ennek, legjobb leülni, és önmagaddal "átbeszélni" a mostani élethelyzetedet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!