Iwiwen a képeimhez nem ír senki kommentet, lehet hogy azért mert nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
haverok vannak akikkel nem lehet annyira komolyan beszélgetni, de egy igaz barát az nincs2010. márc. 23. 19:04
1/15 anonim válasza:
szia, nekem sem írnak a képeimhez kommentet, pedig sok barátom van. egyszerűen nem használják ezt a funkciót. Azt, hogy ki a barátod és ki nem, nem ez dönti el. Neked kell érezned.
2/15 anonim válasza:
Tedd ki ide a linket!Ne aggódj kapsz olyan kommenteket,hogy csak na.
Nehogy már ezen mérd,hogy hány barátod van!
3/15 A kérdező kommentje:
jaja ,de én tudom hogy nincs igaz barátom:(
2010. márc. 23. 19:11
4/15 A kérdező kommentje:
nem ezen mérem ,csak mikor társaságba vagyunk ,nemigazán érdekelnek ezek a részeges sztorik (és a többi) amelyekről szó van ilyenkor
más az érdeklődési köröm, meg olyanon nevetnek amin én nemtudok
2010. márc. 23. 19:13
5/15 anonim válasza:
Nekem sok barátom van, de nem a képeimet kommentelik, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Ne ezen mérd a barátságokat.
6/15 anonim válasza:
Nem hiszem h ezért nincsenek barátaid . Írjak én hozzá komit? :DDD
hány éves vagy?:)
7/15 anonim válasza:
Keress az érdeklődési körödnek megfelelő társaságot.
8/15 A kérdező kommentje:
:D ,
nah látom hiba volt így feltenni a kérdést, csak az zavar ahogy a legtöbb ember beszélget egymással és ezért is nem tudom megtalálni köztük azt a keveset aki nem ilyen....nah most offoltam:D
2010. márc. 23. 19:16
9/15 A kérdező kommentje:
suliban állandóan megy a b*zmeg ,de én oda járok mert ez jutott nekem , és velük kell lennem még 4 évet 16F
2010. márc. 23. 19:17
10/15 anonim válasza:
hát én sem igazán találok igazi barátot csak a sok hülyét :D
azért van egy két jó barátom de azért szar érzés h olyan nagyon igazi nincs :S
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!