Mivel lehet téged felbosszantani?
Tolakodással. Baromira idegesít, amikor várok a megállóban, késik a busz, és akkor még rátesz egy lapáttal egy öreg néni, aki az újságjával, amit egyébként kétlem, hogy lát, belebújik a fejembe. Egyébként is: mit járkál ő hajnalok hajnalán...?
De ez csak így hirtelen jutott eszembe, nagyon sok ilyen kis dolog miatt szoktam bosszankodni. Állítólag jól leplezem :D
nekem az, ha teljesen igaz dolgot mondok, és erre: persze, jól van, tudom, elhiszem(mennyél anyádba te kis köcsög-gondolják)
vagy ha egy mondatot úgy mondok, hogy: Pistike tegnap elment vitorlázni, holott a helyes: tegnap Pistike elment vitrolázni
ezektől kész vagyok
ha 5x elmondanom ugyan azt
ha okoskodnak
A nemtudomdenemisérdekel hozzáállás kiborít. Meg amikor valakiből "kigyün az íkú" (hihetetlenül ostobán viselkedik és egyértelműen nevetségessé válik) és egy morzsányit sem érdekli, hogy mit gondolnak róla. Aztán a fanatizmus, a szűklátókörűség, a maradiság, a jól ismert, megszokott dolgokhoz való olyan erős ragaszkodás, ami a változásra való teljes képtelenséget eredményezi (pl. mikor emberek görcsösen ragaszkodnak egy törvényhez vagy hagyományhoz, aminek már semmi haszna, aktualitása vagy értéke nincs). Nem bírom amikor valaki teljesen egyértelműen manipulál tömegeket, de gyakran elgondolkodom azon, hogy tényleg a manipulátor az, akit megvetek vagy a tömeg, ami béget neki. Az is bosszant, amikor valaki túl hülye, hogy megértse, amit mondok, de szerinte én vagyok a fogyatékos (és nem is titkolja). Kifejezetten agyvérzés közeli állapotba kerülök, mikor emberek primitív ösztönlényként állatokat kínoznak és közben még röhögnek is. Meg bónuszként gyűlölöm az éjszaka rikácsoló fekete rigókat is de nincs szívem bántani őket...
Ja és a jelenleg az ablakom alatt rohangászó és gügyögő kisgyerek se lopja be magát a szívembe (...HÚZZÁ MÁ INNEN!!!)
(b+ ez télleg jó, sokkal nyugodtabb lettem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!