Miért nem tudok sokszor észbekapni, hogy torz az önképem?
Figyelt kérdés
Általában próbálom észrevenni az ilyesmit, mert nagyon nem szeretem amikor magaalá temet az önbizalomhiány, akármennyire igyekszem tenni érte, értelmetlen helyzetekben mégis elönt, és azon kapok magam, hogy olyan dolgok után sóvárgok, ami nem is érdekel, vagy mindenre irigykedek, pedig a józan ésszel belegondolok, mindig az van, hogy nem is fontos az, amitől úgy elvoltam. Normálisan úgy élem meg a dolgokat, hogy semmi többet nem szeretnék annál, ami van és teljesen elégedett vagyok, de utána olyan helyzetekre vagy emberekre irigykedek, elborul az agyam, amit később abszurdnak látom, hiába pazarlom rá a kedvemet.2015. dec. 8. 21:55
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező?F vagy N?
2/4 A kérdező kommentje:
22/N
2015. dec. 14. 09:11
3/4 anonim válasza:
nálam a facebook vált ki ilyen reakciókat :D hiába tudom, hogy én is feltölthetnék egy csomó hasonló dolgot, meg hogy a nagy része hülye kamu, egyszerűen amikor ömlik az emberre a tízmillió fotó az utazásokról, bulikról stb., akkor rögtön uncsinak érzi a saját életét. pláne ha még el is kezdek ide-oda kattintgatni... na ezt nem szabad :D
4/4 A kérdező kommentje:
Eléggé betalált, nekem is vannak ilyen komplexumain facebook hálon:)) bár nem jellemző rám, hogy "unalmasnak érezzem" az életem, inkább az szúr szemet, ha pl. valakire féltékeny vagyok, vagy hasonló problémák társas kapcsolatoban, mégis értelmetlennek látom, hogy féltékeny legyek, mert sokszor elégedett vagyok magammal.
2015. dec. 18. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!