Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetek japán?

Hogyan lehetek japán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy nagy problémám amiben szeretnék segítséget vagy tanácsokat kérni.Ezt nehéz megfogalmazni, de lélekben teljesen más vagyok mint amilyen a külsőm.Én külsőre egy magas, európai lány vagyok, de belül pedig egy alacsony ázsiai lány.És nagyon nehéz emiatt az életem, mert az emberek nem azt látják bennem amikor találkozom velük, hogy "milyen aranyos lány" hanem azt hogy jézus milyen magas.Tudom hogy a magasságomon már nem változtathatok, de hogyan lehetnék aranyos, és kicsit japánosabb?(igyekszem öltözködésben, és viselkedésben is teljesen önmagammá válni...de borzasztó ilyen magasnak lenni):(

2010. márc. 21. 14:49
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Az emberek mindig azt szeretnék ami nem lehet az övék... És ezzel én is így vagyok, mint minden más ember. A japán férfiak is ilyenek. Ott csak alacsony lányok vannak, és ha ez boldogít ők magas nőkre vágynak.:)
2011. ápr. 30. 16:54
 22/25 anonim válasza:
Ne legyél szomorú! :) A legjobb barátnőm is nagyon szereti Japánt, és ő is fölébredne egyszer japánként. :D De hogyha felnőtt leszel, és kiköltözöl Japánba, akkor ott pont különleges leszel, mert magasabb leszel, mint a többiek. De attól még japán leszel. És fognak neked örülni, mert érdekel az országuk. Ne legyél szomorú a magasságod miatt. Vannak magasabb japánok is ( ha nem is olyan sok ). És a japán fiúk magasak, úgyhogy biztos találsz majd olyat, aki nálad is magasabb. Sok sikert! :D
2011. júl. 4. 08:27
 23/25 anonim válasza:
2010-03-21 15:09-nek: a Japánoknak nincs ferde szemük és nem is sárga a bőrük!!!! Még a Kínaiaknak sem!!! ne felejtsd el! Csak a sminkjük miatt tűnik ferdének a szemük!!!
2011. júl. 4. 08:31
 24/25 anonim válasza:
nézd a Lovely Complex-et ott is magas a főszereplő egy japán anime :)
2011. júl. 16. 01:51
 25/25 anonim válasza:
189 centi huh, en miért érzed magad ázsiainak?
2011. szept. 30. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!