Miért van ez? Már nagyon unom.
a baj az hogy tök nincs kedvem semmihez, és sokszor van szar kedvem.
bár van ok rá bőven.
de mikor nincs, vagy épp jó lehetne minden akk is f@szom ki van mindennel.
meg most is tökre sírhatnékom van kb a semmin.
meg tök a semmin meg tudok sértősni és sirni azon h megbántottak.
de kb semmi sértő nem volt benne csak én fogom fel ugy.
de ezt nem nagyon tudom itt igy irásban elmagyarázni szal bocsi ha valaki nem érti...:S
és tök nem tudok mit tenni, meg ha épp jo kedvem van... akkor is tök hamar el tud menni a kedvem. :(
és ez annyira rossz így =(((
16/L
és azt még hozzá írnám h SOHA nem tudom magam rendesen kialudni, szoval sosem érzem ugy h dejót aludtam.
meg sokszor van az is hogy csak ugy elkezdek sirni és órákig bőgök... :S
és ha vki kérdi mi bajom nem tok rá válaszolni mert konkrétan ugy semmi... de tök nemtudom mi van.:(
lehet hogy depressziós vagy? vagy annyira nem durva?
szerintem mozdulj ki. beszélgess. hülyéskedj. szórakozz. az hatásos lehet, főleg ha olyanokkal csinálod akik jókedvre tudnak bírni.
hát amikor másokkal vagyok az kb csak a suli, ott általában jobb is, de ott is rámszokott jönni ez a szarkedv:s
meg tök itthon ülös vagyok, és nagyon nincs kedvem menni sehova....
:S
szia:)
most pont abban a korban vagy...:)
nincs semmi baj:) ez most egy olyan időszak az életedben, amikor semmihez sincs kedved, érzékenyebb vagy, de el fog múlni hidd el:)
jön a jó idő, és figyeld meg h sokkal jobb kedved lesz:)
hallgass zenéket, amiket szeretsz, nézz vicces videókat, gondolj jó dolgokra, mosolyogj:)
sok sikert:)
okéska ezen leszek :] köszike
de lehet az h 1-2 éve ebben a korban vagyok?Oo
lehet...nekem is volt pár évem olyan, ami nagyon ilyen volt, szinte depressziós voltam, és nem érdekelt semmi...
ehhez persze hozzájárult az, hogy az osztálytársaim is görények voltak ( már bocsánat a kifejezésért), és barátaim se nagyon voltak, és értéktelennek, csúnyának éreztem magam:(
nem tudom nálad van-e oka annak, hogy ilyen vagy...
ha van, akkor az az okot valahogy meg kell szüntetned...és "leszarni":D
próbáld meg magadnak el magyarázni, hogy senki és semmi nem okozhat nekem rosszkedvet:)
csak nevetni és mosolyogni:)
és elnézést a nem túl szép szavakért:D
mosoooooooooly:)
sok sikert:)
hát... sztem elég csúnya vagyok... vagy ha nem is csúnya.. de egyáltalán nem szép..
barátaim..... hát bannak akikkel barátkozok.. de csak 1 valaki van akit nagyon szeretek közülük de vele nem tudok mindennap találkozni meg minden.
a többi meg az osztályom... velük nincs ugy bajom, de egyikket sem szeretem ugy nagyon..
és elmászkálni sem szeretek.. bár ha elmegyek otthonrol akk többnyire nem bánom meg mert jó... csak nem szivesen megyek... szal ojan nemtudom.... :S
meg..
nemtudom h ez emnnyire játszik közre, hogy
szüleim elváltak, ez meg is viselt rendesen.
meg 2 éve meghalt 1ik haverom, ez sem tett jo hatást rám..
akkor még 2 valaki meghalt közben, nekik nem örültem.
meg apuval és az öcsémmel elég sokat veszekszem. és utálok velük együtt élni..
asszemennyi... :S
és köszike a válaszokat, rem segitenek:]
mosolyogj hallgass zenét. Ürességbe már csak akkor tudunk mosolyogni, ha ismerjük magunkat. Te még most alakulsz és hidd el a patanásos,miteszeres, szörösödő tinikorszaknál nem nagyon van csunyább de majd kinőssz belőle és hidd el szép leszel. Lefogysz, vagy megtellessz és megtalálod a stílusod. A mai tinik már évek óta érdektelenek. Tvzenk msneznek zenét hallgattnak, fotózzák magukat a tükörbe EZ NEM HOBBI!!! Csinálj valamit, olvass, zongorázz, nevelj kiskutyát, járj el táncházba, rajzold le kedvenc szinészedet. Írjál olyan naplót amibe csak jókat írsz a napjaidról és ezzel az emlék pozitív lesz. Gondolkoj el ezen.
Egy már nem tini 22 f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!