Hogy irathatnám ki magam az iskolából félév előtt?
5.-es Általános Iskolás vagyok, 4.-ikben át költöztünk ezért iskolát kellett váltanom. Annyi a probléma, hogy ez az iskola sokkal nehezebb, mint a régi :( . Ugye tanszobán is vagyok meg minden, de itt sokkal többet tanultak alsóba, mint én. És nagyon rosszul állok, és nagyon beteges is vagyok mostanában. Ráadásul az osztálytársaim nem hogy nem akarnak barátkozni , de még a leckét sem adják meg normálisan ha hiányzok. A legtöbb 1-esem leckehiányból van sajnos.
Ez a sztori. Az a lényeg, hogy milyen okkal tudnék kiiratkozni nagyon gyorsan ebből az iskolából, félév előtt.
Nagyon sürgős, légyszí írjatok hasznos válaszokat.
~Javításról már lemondtam, tényleg nem tudom szinte semmit amit ők tanulnak. Túl sok a stressz, már a hiányzásaimat sem tudom igazolni. Előre is köszi mindenkinek.
"És magától semelyik iskola sem vesz át diákokat. -.-''"
- Óóó tényleg nem? Hát, de! Nem kötelező a körzetes iskolába járnod.
És nagyon világosan, érthetően leírtam, hogyan tudsz iskolát váltani. Tanár vagyok, így nagyon jól tudom az átiratkozás szabályait, és azért írtam le, hogy ha tanköteles vagy, akkor csakis akkor iratkozhatsz ki, ha másik iskola átvesz.
De tőlem nyugodtan megsértődhetsz, ha nem vagy hajlandó elfogadni a pontos választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!