Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez az SP miért annyira menő a...

Ez az SP miért annyira menő a "tinik" körébe?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 08:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni mi a jó benne. Meg felmutat valamit? Oszt mit?
2010. márc. 21. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon gáz a srác. Én már egy teljes koreográfiát kitaláltam, ha véletlenül össze futnék vele.. Barátnőmnek sikerült egy csomószor, az is utálja mint a szart.. NA mind1.A mutatvány ez lenne:

Elkezdem "énekelni" Egy kép, egy kép egy kép maradsz, egy kép - közben előveszek egy lapot rámutatok, célozva, hogy az a kép.. És szimplán szét tépem a lapot - Te csak egy kép maradsz! szól el az utolsó mondatom és szépen illedelmesen vissza szolgáltatom neki a cafatokra tépett lapot. A lap üres, úgy mint ő..

2010. márc. 21. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
mert jó számai vannak.. régen is amikor még rappelt meg most is. ha a zene tetszik én lesz*rom h milyen az ember. nem mintha emberként lenne vele bajom.. szánalmas már ez a b*zizás..meg uncsi is. attol h divatosan öltözködik nem b*zi. vicces h mást nem tudnak kitalálni..de mindegy majd megunják:D
2010. márc. 21. 17:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Van már SP3 is (service pack)
2010. márc. 21. 17:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm. Szívesen kibelezném. 14/F (Rock-ot hallgatok-AC/DC; Linkin Park; Disturbed)
2010. márc. 22. 16:12
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
utolsó :When Music is Weapon!NO ONE IS SAFE!
2010. márc. 23. 06:05
 17/20 anonim válasza:
Szerintem rohadtul nem menő egy ilyen kis mitugrász, akinek a jó menedzsmentje miatt háttérbe szorulnak olyan IGAZI énekesek, akik valóban tettek/tesznek le az asztalra értékes műveket, nem csak olyat, mint az ő Kék Malaca (Kép Maradsz) Minden csoda három napig tart és egy ilyen papagájban is csak addig fognak gyönyörködni. Szerintem jobb lenne, ha inkább fotózgatna: ahhoz legalább ért, mert a hangjától kiver a víz.
2010. márc. 28. 09:23
 18/20 anonim válasza:
Sajnos a manapság leggyakoribb ok áll a háttérben: népbutítás. Bármelyik útszéli pancserből lehet jólöltözött sztárt csinálni, ha az annyira ostoba és naiv, hogy lemond mindarról, amit az ő valódi személyisége hirdet. Az emberek fejébe beleverték, hogy egy sztár akkor és csakis akkor sztár, ha csillogós rucikban járkál és minden nap 20 órán keresztül ömlik a szennye a tévéből, hogy milyen alsógatyát vett fel vagy teszkós virslit evett reggelire, ezt pedig a túl sok szabadidővel rendelkező tizenéves megállás nélkül bámulja, elhiszi, hogy ez a menő. Elsősorban nem azért gáz a srác mert egy rakás gané amit nyom, hanem mert élő példájává vált az előbb leírtaknak. Igaz, hogy underground repperként nem volt annyira ismert, de akkor legalább még volt gerince.
2010. márc. 28. 19:53
 19/20 anonim válasza:
Szerintem ez az Sp egy bitangpusztulatosan fostos
2010. márc. 29. 09:48
 20/20 anonim válasza:
Mert a "kancsó" média ezt nyomja egész nap. Meg ezt a tengernyi tehetségtelent. A sok hülye ember meg erre gerjed.
2010. aug. 13. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!