Ez az SP miért annyira menő a "tinik" körébe?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 08:10
11/20 anonim válasza:
El nem tudom képzelni mi a jó benne. Meg felmutat valamit? Oszt mit?
12/20 anonim válasza:
Nagyon gáz a srác. Én már egy teljes koreográfiát kitaláltam, ha véletlenül össze futnék vele.. Barátnőmnek sikerült egy csomószor, az is utálja mint a szart.. NA mind1.A mutatvány ez lenne:
Elkezdem "énekelni" Egy kép, egy kép egy kép maradsz, egy kép - közben előveszek egy lapot rámutatok, célozva, hogy az a kép.. És szimplán szét tépem a lapot - Te csak egy kép maradsz! szól el az utolsó mondatom és szépen illedelmesen vissza szolgáltatom neki a cafatokra tépett lapot. A lap üres, úgy mint ő..
13/20 anonim válasza:
mert jó számai vannak.. régen is amikor még rappelt meg most is. ha a zene tetszik én lesz*rom h milyen az ember. nem mintha emberként lenne vele bajom.. szánalmas már ez a b*zizás..meg uncsi is. attol h divatosan öltözködik nem b*zi. vicces h mást nem tudnak kitalálni..de mindegy majd megunják:D
14/20 A kérdező kommentje:
Van már SP3 is (service pack)
2010. márc. 21. 17:34
15/20 anonim válasza:
Gyűlölöm. Szívesen kibelezném. 14/F (Rock-ot hallgatok-AC/DC; Linkin Park; Disturbed)
16/20 anonim válasza:
utolsó :When Music is Weapon!NO ONE IS SAFE!
17/20 anonim válasza:
Szerintem rohadtul nem menő egy ilyen kis mitugrász, akinek a jó menedzsmentje miatt háttérbe szorulnak olyan IGAZI énekesek, akik valóban tettek/tesznek le az asztalra értékes műveket, nem csak olyat, mint az ő Kék Malaca (Kép Maradsz) Minden csoda három napig tart és egy ilyen papagájban is csak addig fognak gyönyörködni. Szerintem jobb lenne, ha inkább fotózgatna: ahhoz legalább ért, mert a hangjától kiver a víz.
18/20 anonim válasza:
Sajnos a manapság leggyakoribb ok áll a háttérben: népbutítás. Bármelyik útszéli pancserből lehet jólöltözött sztárt csinálni, ha az annyira ostoba és naiv, hogy lemond mindarról, amit az ő valódi személyisége hirdet. Az emberek fejébe beleverték, hogy egy sztár akkor és csakis akkor sztár, ha csillogós rucikban járkál és minden nap 20 órán keresztül ömlik a szennye a tévéből, hogy milyen alsógatyát vett fel vagy teszkós virslit evett reggelire, ezt pedig a túl sok szabadidővel rendelkező tizenéves megállás nélkül bámulja, elhiszi, hogy ez a menő. Elsősorban nem azért gáz a srác mert egy rakás gané amit nyom, hanem mert élő példájává vált az előbb leírtaknak. Igaz, hogy underground repperként nem volt annyira ismert, de akkor legalább még volt gerince.
19/20 anonim válasza:
Szerintem ez az Sp egy bitangpusztulatosan fostos
20/20 anonim válasza:
Mert a "kancsó" média ezt nyomja egész nap. Meg ezt a tengernyi tehetségtelent. A sok hülye ember meg erre gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!