Ez az SP miért annyira menő a "tinik" körébe?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 08:10
1/20 anonim válasza:
mert langyos a srác és a mai tinilányok bírják a langyosokat... lásd a sok vasalthajú, csontsovány fiú...
2/20 anonim válasza:
mert tetszik, ahogy énekel. és legalább ő felmutat valamit.
4/20 anonim válasza:
ő is egy gyík aki 2 hét alatt "híres" lesz és a tinik nem fogadják el az olyan bandákat akik 20 évig küzdenek azért hogy híresek legyenek ez meg csak 2 hét alatt napiszarról tv be kerül.
SZÁNALMAS!
5/20 anonim válasza:
felmutatta, hogy hogyan nézzünk ki nagyon gázul és ezt adjuk el úgy, mintha "férfias" lenne....
6/20 anonim válasza:
első és utolsó hsz hez szólnék:nem langyos hanem BUZl!
uccsó:szerintem nem hülyén akar kinézni hanem csak BUZl
7/20 anonim válasza:
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:51-nak
én is ezt a szót akartam használni, csak nem akartam, hogy a moderátorokkal konfliktushelyzetem legyen, de mint kiderült, ezt a szót lehet használni:)
8/20 anonim válasza:
hát én is tini vagyok és nemjön be
egy csomó tini sztár van és gondoljunk bele hogy már több pénze van mint egy átlag magyar embernek
aki mondjuk közepesen keres
9/20 anonim válasza:
14 éves vagyok, és utálom azt a gyereket. Nem értem mi jó benne. Megnéztem a videoklipjét, tiszta gáz ahogy táncol. Osztálytársaim meg odavannak érte.
10/20 anonim válasza:
08:51 es vagyok és amúgy úgy kell hogy nagy B-U-Z és egy kics l(mint lászló)betű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!