Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az okos emberek elismerik...

Az okos emberek elismerik magukban, hogy ők okos emberek?

Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.
2015. nov. 18. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az okosak. :D
2015. nov. 18. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért ne? Bár elég okosnak nem lehet lenni.
2015. nov. 18. 23:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert szerintem ez egoista és nem bölcs gondolat. De hát ahogy máson is látni lehet, hogy "okos"-e, úgy magáról is tudhatja, hogy ő milyen... :D
2015. nov. 18. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
És én pont ezt mondom, hogy nyugodtan tudhatja magáról, hogy nem csöpög a nyála. És a szerénységet nem kell megjátszani a környezetnek és azt reklámozni, hogy buta mint a segg, csak mert állítólag akkor lesz okos.
2015. nov. 18. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Erről eszembe jut a SZERÉNYSÉG. Amikor Bástya elvtárs önmagán kiakad a koncepciós per beszédének megkreálásakor, hogy ő már szart se ér és hogy milyen fontos is lenne, hogy őt megemlítsék mint ha lehetséges merénylet áldozata lenne... S utána rögtön hozzáteszi, hogy ő milyen szerény.

https://www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI

2015. nov. 19. 00:49
 7/8 Jelenovszki ***** válasza:

Nem mindig, mert ha valamit nem tudnak akkor ezt gondolják magukban "Nem tudom hülye vagyok"

Mert mindig a jobbra törekszenek!

2015. nov. 19. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Ki tudja, hogy magukban mit gondolnak?

De akiket látok, hogy kifelé is mutatják, hogy milyen okosnak tartják magukat, azok nem annyira azok.

Meg aztán, tényleg, kit nevezzünk okosnak? Nagyon relatív, nem?

2015. dec. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!