Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aggódnom kéne? (többi lent)

Aggódnom kéne? (többi lent)

Figyelt kérdés

Arra kezdek rájönni, hogy rohadtul nem illek a mai társadalomba! Egyszerűen nem érdekel se a továbbtanulás, se a munkavállalás, se ahogy Viktor szétbarmolja az országot! Nem tudom magam elképzelni egy munkahelyen, viszont mindig is sikeres szerettem volna lenni(gazdag). A korosztályomnál lenyegesen okosabb vagyok. Ez annyit jelent, hogy fogok egy problémát amit senki se tud megoldani és pár nap alatt kilogikázom, hogy mi lenne a megoldás. Talán kicsit kegyetlen is vagyok, ki tudja?

Valami ötlet, hogy mit jelent ez?

15/f

2015. ápr. 14. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

'A korosztályomnál lenyegesen okosabb vagyok.'

15 evesen mindenki ezt hiszi magarol. Aztan rajon, hogy sz**t se tud a vilagrol. Minel idosebb, annal inkabb tudja hogy sz**t se tud. Kortunet, kinovod, es jot rohogsz magadon 5 ev mulva.

2015. ápr. 14. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:

"se ahogy Viktor szétbarmolja az országot!"

Azt még nem láttad nagyobb ember fejével, hogy a korábbiak mit csináltak! Ez még csak csak miértünk történik.

Korábban még többet elvettek tőlünk és akkor nem kaptunk semmit cserébe, mint most ahogy működik.

"Nem tudom magam elképzelni egy munkahelyen, viszont mindig is sikeres szerettem volna lenni(gazdag)."

..és ki nem. :)

Álom álom de szép álom.

Ahhoz Dubaiban kellett volna születned egy olaj sejk gyermekeként. A pénzért általában mindenhol meg kell dolgozni. Külföldön is! Csak ott magasabb a fizetés és ha lemondasz minden luxusról még egy sört sem iszol meg rendszeresen, akkor spórolni is tudsz. Kint az árakat is az ottani fizetésekhez mérik, de ez természetes. Azért drága egy magyar embernek megélni nyaraláskor nyugaton.

2015. ápr. 15. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!