Rossz a lekiismeretem, amiért egyszer füveztem, szerintetek ez nagy baj?
Figyelt kérdés
Tiszta normális füvet szívtam cp-be tekerve, dohánnyal. Tehát nem Herbál, semmi ilyesmi vegyület. Úgy jutottam hozzá, hogy osztálytársam benne van ezekbe a dolgokba, viszont ő csak tisztát szív (évek óta szívja, de e mellet élsportoló). Kérdeztem lehet-e bajom, ő azt mondta ha bajom lenne bármennyi pénzt fizetne, mert a normális fűtől nem lehet bajom, csak a herbáltól. Ez igaz, ugyan is nem lett tőle bajom csak nevettem, illetve flasheltem 1-2 dolgot. Viszont láttam ismerősömet Herbálozni, ő eleinte nevetett, utána falfehér lett, és erős hányingere, fájdalmai lettek. 15 éves vagyok, 1 éves gimmnazista. Szerintetek nagy gond ha kipróbáltam? (már kb 1 hónapja, azóta nem szívtam nincs hiányom)2015. nov. 15. 13:59
1/3 anonim 

válasza:

Azért mert életedben egyszer kipróbáltad, attól még nem lesz semmi bajod a jövőben.
Sok mindenki kipróbálta és sokan vannak, akiknek nem jött be, fiatal volt, azt gondolta milyen buli lesz, aztán mégse és normális drogmentes életet él.
Én is kipróbáltam a füvet kb. 17 éves koromban, olyan rosszul lettem tőle, mint az állat, mondtam, hogy soha többet. És nem is éltem vele azóta sem és nem is tervezem.
3/3 anonim válasza:
Nem, nem gond. De inkább idd magad minden hétvégén full részegre, balhézd ki magad, hiszen azzal semmi gond nincs és a lelkiismereted is tiszta marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!