Melyik tea az amit ha iszok akkor nem mutatja ki a vizeletemben, hogy füveztem?
Figyelt kérdés
sürgős lenne :s2013. jan. 14. 21:42
2/5 A kérdező kommentje:
Pedig úgytudom,h van....vagy akkor valami olyan ami nem mutat ki valami drogot a vizeletben...lehet,h a fűre nem hat?
2013. jan. 14. 21:54
3/5 anonim válasza:
Ilyen nincs!!! Pár hétig mutatható ki a fű. Alapból. Viszont ha sokat tolod, előfordulhat, hogy lerakódik egy része a zsír szöveteidben. (Nem érdekel, h vékony vagy, akkor is van zsírod :)) Az egészen addig ott marad, amíg el nem kezdesz fogyni.. Akkor ugyanis elég a zsír, és újra a véráramba kerül. Ha pl. dagadt korszakodban füvezel, és 10 évre rá intenzív fogyókúrába kezdesz, akkor sem ajánlok egy drog tesztet, mert simán kimutathatja.
4/5 anonim válasza:
volt időd drogozni, szíjjad hát az eredményét.. parázz éberen is...
5/5 A kérdező kommentje:
Én nem drogoztam XDD 1ik haverom akar...én nem merem kipróbálni :O
2013. jan. 15. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!