Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem megy a szakításom...

Miért nem megy a szakításom óta az ismerkedés?

Figyelt kérdés

3 éve szinte véletlenszerűen megismertem a volt barátnőmet, internetről, és 3 évig egymáshoz ragadtunk, azt vettem észre, hogy együtt élek egy álomnővel (aki nem is tudta magáról), akiért mindenki irígyel.

Aztán a nagy irígységből az lett, hogy mindenki elkezdte a barátnőmet piszkálni, hogy szar vagyok, dobjon ki, stb, majd végül addig addig bombázták a kapcsolatot amíg ezek miatt a külső dolgok miatt, szarkavarás konfliktusok miatt szó szerint pokollá vált és a lány tényleg azt akarta, hogy vége legyen.

Én 3 évet töltöttem ebben a rózsaszín ködben lebegve, most meg úgy érzem magam mint valami heroinfüggő (nem vagyok az, csak a rózsaszín köd miatt hasonlitom ehhez) a hideg betonon az utcán, esőben, egyedül.

A lány nem áll velem szóba, 2 hónapja nem tudtam vele felvenni a kapcsolatot és mivel nem vagyok jóban a családommal nincs hol laknom. 1-2 hétre hónapra tudom elintézgetni a szállásomat, de mivel lelkileg össze vagyok omolva (minden este sírva alszom el, és öngyilkossági gondolataim vannak) nem vagyok képes talpra állni, pedig fizikialag erős vagyok.

Másrészt előlről kell kezdenem teljesen a 0-ról.

És most azt veszem pluszban észre, hogy amellett, hogy 3 évig napi szinten szeretkeztem, vonzásában éltem egy ilyen szeretettel teli álomnőnek, kint a hideg nagyvilágban csupa pénzéhes, rideg nőkkel találkozom, akik eltaszítanak. És nem értem. Most jöttem rá milyen értéket veszítettem el, hogy ez a lány úgy fogadott el, amilyen vagyok, én pedig nem láttam az értéket és csak veszekedtem vele és nem törődtem vele kellőképpen.

Meg tudnám (és talán meg is fogom) ölni magam ezért a hibáért, mert nem tudom megbocsájtani és tudom, hogy még egyszer ilyen nem lesz. Tudom, hogy lelkileg összeroppantam és még egy őrült is lehet belőlem mivel ezt nem tudom feldolgozni.

2015. nov. 10. 23:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
25 vagyok egyébként.
2015. nov. 10. 23:10
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom magamnak megbocsájtani, hogy nem voltam elég erős és nem tudtam boldoggá tenni. Hanem a szakítás előtt veszekedtem vele és még bántottam is. Eltéptem a ruháját.

megérdemlem, hogy meghaljak.

Ilyen emberre nincs szükség.

2015. nov. 10. 23:14
 3/11 anonim válasza:
Nem igaz. A heroinos hasonlatot tökéletesen értem. Én is pont ugyanezt érzem valakivel kapcsolatban. De a te problémád nagyobb sokkal, túl nőtt rajtad.Keress valami segítséget!( pszichológus, vagy csak egy barát)
2015. nov. 10. 23:29
 4/11 anonim válasza:
Nem a te hibád, ez eszedbe se jusson!!!!!
2015. nov. 10. 23:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Senkit sem érdekel mit csinálok. Egy lány sem volt hajlandó találkozni velem két hónapja, pedig nem nyomultam és úgy tudom nem is vagyok ronda. Valahogy furcsa kérdéseket tettek fel, meg furcsa reakciókat amikre valahogy nem megfelelően reagáltam és ezért mondtak nemet. Volt aki le is tiltott mert "túl erőszakos vagyok" de közben nem voltam az, hanem inkább valamiféle üresség volt bennem, ami megijeszthette őket.

Pont mint a heroinfüggő amikor az anyagáért bármit megtenne.

Én bármit megtettem volna egy kis instant szeretetért. (nem szexért, szeretetért)

2015. nov. 10. 23:40
 6/11 anonim válasza:
nem a te hibad! es ez eszedbe se jusson! nem tehetsz te rolla h a kulso emberek az irigyseguk miatt kijatszottak. azt meg megerte h szereted es nem viselkedtel vele ugy ahogy azt tetted . de 1 dolgot tanulj meg. megbanasok nelkul elni! mert ha nem lepsz tul rajta akkor nem lesz ennek jo vege. probalj meg talpra alni es elvezd eleted ! es ha talakozol azokkal akik miatt tortent csak mosollyal az arcodon mond azt h b***d meg es setelj el mellette .f.. kitartast kivanok neked es ezek miatt ne ess ossze !! szurkolok neked !! legy eros !
2015. nov. 10. 23:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem megy. Azért "esek össze" mert ha az aki 3 évig szeretett és megígérte, hogy örökké mellettem lesz, kitesz az utcára meghalni.

Akkor valószínűleg megérdemlem a sorsom.

2015. nov. 10. 23:48
 8/11 anonim válasza:
Ha én lennék a helyedben, már tuti öngyilkos lettem volna. Sajnálom haver, kitartás.
2015. nov. 10. 23:48
 9/11 anonim válasza:

Basszus, haver... Ugyanezen a szäron mentem keresztül. Kurvä szar, tudom. Én is három évig voltam együtt életem nagy szerelmével és a mocskos, szemét haveri társasága ugyanígy megfúrta a kapcsolatunkat. 19 éves voltam, most 29 vagyok. Majdnem egy évbe tellett, míg újra nőre tudtam nézni. Egy éven keresztül, minden áldott este sírva aludtam el és minden kibäszott reggelt elátkoztam, amiért egy ilyen mocskos, szemét világban kellett újra és újra felébrednem. De elmúlt. Lassan. Nagyon lassan, de elmúlt. 10 évbe tellett, de elmúlt. A heg nem tűnt el, z örökre meg fog maradni, de a fájdalom idővel majd enyhül. Szépen-lassan majd tompa sajgássá szelídül, aztán egyszer majd azon kapod magad, hogy már hónapok óta nem gondoltál rá. Ha szerencséd van, időközben megismersz valakit, aki megérdemel téged, kitart melletted és segít átvészelni ezt a hosszú felépülést. Kitartás, öreg! El fog múlni! És boldog leszel.

Sorstársad,

28/F

2015. nov. 11. 00:41
 10/11 anonim válasza:
Olvastam amit írtál, nem irigyellek, de nem lehetetlen h kiheverd,az sem lehetetlen,h talpra állj és újra boldog legyél!!! Az leszel,csak adj időt a dolognak h ülepedjen, ne add fel, Nem lehetsz gyenge! Nem teheted meg h 1 emberre tedd fel az egész életedet!! Legyél nagyon erős,szurkolok!!! Ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan. 27/L
2015. nov. 11. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!