Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok én ilyen? Miért...

Miért vagyok én ilyen? Miért nem lehetek normális?

Figyelt kérdés

Nulla önbizalmam van.... ha végre felépítek egy kisebb várat az önbizalmamból, elég pár szó csak, hogy porig rombolják. Nagy-nehezen sikerült elhitetnem magammal, hogy szép vagyok, erre néhány napja valaki azt mondta, hogy kövér vagyok (165/55), és hogy egyáltalán nem vagyok nőies (70A kosaras mellem van). Mindig megbántanak valamivel... ha egyedien öltözködök, az a baj, ha nem, az a baj, ha káromkodok, az a baj, ha nem, az a baj, ha felmegyek facere, az a baj, ha nem, az a baj, ha szendvicset eszek, az a baj, ha csokoládét eszek, az a baj, kimegyek a városba, az a baj, ha nem megyek ki, az a baj, ha csendben vagyok, az a baj, ha beszélgetek, az a baj, ha világos ruhát veszek fel, az a baj, ha sötétet, az a baj, ha nevetek egy viccen, az a baj, ha nem nevetek, az a baj... már nem bírom tovább. Annyit strapálom magam, hogy meg tudjak felelni mindenkinek, de ezt senki se értékeli... elég pár szó, és már földbe is döngöltek... például még most decemberben regisztráltam egy gyerekoldalra, ahol javarészt korombeliek vannak fent... az elején az egész weblap olyan barátságosnak, családiasnak tűnt... aztán időbe telt... de rájöttem, hogy én nem is tartozom a közösségükhöz... a szemembe jópofiztak, amíg a hátam mögött kibeszéltek... aztán most már alig takargatják, hogy utálnak... például ugye felmentem a fórumra, ahol éppen a +18-as témák mentek, gondoltam, ha már mindenki ilyen vagány itt, én is bekapcsolódok a beszélgetésbe... írtam, hogy én néha rágyújtok... erre valaki annyit írt, hogy "Fogyatékos." Közben meg ő kábszerekkel menőzött... amúgy azon az oldalon is az a problémájuk velem, hogyha barátkozni akartam, az volt a baj, ha nem akartam csevegni, az a baj...

Barátaim nincsenek, mindenki leváltott engem egy jobbra... Annyira nagy bennem a megfelelési kényszer, hogy napi szinten több órát agyalok azon, hogyan válhatnék normálissá... a figyelmemet teljesen elveszi a tanulástól, és, ha leülök tanulni, az is csak azt juttatja az eszembe, hogy én milyen szhar béna vagyok mindenből... hiába fekszem le este tíz órakor aludni, csak vergődök az ágyban és a tökéletességen kattog az agyam, legkorábban hajnali egy órakor tudok elaludni.

Hobbim az van, és nagyon szeretek sportolni is, bár mondjuk valakitől már megkaptam, hogy ne sportoljak, mert az izmos lányok undirítóak...

Sokszor gondolkozok az öngyilkosságon, mert pár családtagomon kívül senkinek se hiányoznék... igazából eddig csak azért nem tetten meg, mert kizárólag fegyver által szeretnék meghalni, de azom meg nincs.

Valaki már érzett így? Vagy csak én vagyok ennyire elcsheszve? Hogyan tudnék változtatni ezen? Hogyan lehetnék normális? Hogyan lehetnék boldog? Valaki segítsen, én nem bírom ezt már...!!! :(((

(Bocsi, nem tudom melyik témába kellene ezt küldeni :( )

14/L

2015. nov. 5. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Az "az a baj"sorozatig olvastam,ne haragudj.De mi lenne,ha nem foglalkoznál mások véleményével?Mellesleg még gyerek vagy,hidd el a felnőtt élet nem ezerszer,hanem százezerszer keményebb.
2015. nov. 5. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Kamaszkor. Majd elmúlik.
2015. nov. 5. 21:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Más kamasz nem ilyen :(
2015. nov. 5. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:

"Annyit strapálom magam, hogy meg tudjak felelni mindenkinek"

Ez itt a probléma. A fő probléma.

És most tényleg bántanád magad, mert pár üreslelkű kis fogyi belédtapos?

2015. nov. 5. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Uhh... Mintha csak én írtam volna 4 évvel ezelőtt! Szóról-szóra ugyanez voltam. Azóta már rájöttem néhány nagyon fontos összefüggésre, bár az én önbizalmam még mindig elég ingatag :/ Hidd el nem éri meg mindenkinek megfelelni mert bele fogsz őrülni!! Nem éri meg eldobni az életedet miattuk! Még csak azt sem érdemlik meg, hogy a gondolataidat rájuk pazarold! Mert amíg te ezen agyalsz addig más egy pillanatig sem gondol rád közülük. Ha öngyilkos lennél, a halálod egy pár hétig téma lenne, utána pedig el is felejtenék sőt még tréfálkoznának is rajta...

Add önmagad és ne érdekeljenek! TE vagy a saját életed főszereplője!!

Kassai Csilla, Szabó Péter írd be őket youtubeon

2015. nov. 6. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a válaszodat, nagyon sokat segítettél! :) És te hogy tudtál kikeveredni ebből az ördögi körből? Hogy tudtad ignorálni mások véleményét? Hogy vezetted le a feszültséget? Tanulsz jelenleg? Bocsánat a sok kérdésért, csak nagyon meglepődtem, amikor azt írtad, hogy szóról-szóra ugyanez voltál :(
2015. nov. 6. 19:58
 7/7 Izébizéhogyishívják válasza:
Kedves kérdező,én is ebben a helyzetben vagyok,a megfelelni vágyás és az (túl)agyalás az én problémám is,ha gondolod írj privátban és miden jó tanácsot elmondok amit én is kaptam és ha érdekel a saját történetem is elmesélem :-)
2015. nov. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!