Van itt olyan ember még rajtam kívül aki teljesen céltalanul él?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mivel kellene foglalkoznom,van most egy munkám de nem szeretem.Igazábol annak örülnék a legjobban ha sok szabadidőm lenne.Kényszernek érzem a munkát.Nem igazán érdekel különösebben semmi,elvagyok magamban.Amiket szeretek csinálni abból meg megélni nem igazán lehet.Nincs jövőképem.Nem tudom mi lesz így.Aki járt már hasonló cipőben,hogyan jött rá,hogy mivel foglalkozna szívesen? 22/F2015. nov. 4. 13:10
1/8 anonim válasza:
Miket szeretsz csinálni?
Kitaláljuk közösen, hogy mivel foglalkozz, amiből meg lehet élni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy megpróbálsz segíteni.Szeretem a saját testsúlyos edzést,biciklizni,a számítógépes játékokat,utazásokat,kirándulni,sorozatokat nézni.Sajnos ezek olyan tevékenységek,amikből nem igazán tudok megélni.
2015. nov. 4. 14:20
3/8 anonim válasza:
Élj a mának, csináld azt amit szeretsz, és hagyd hogy a sorsod irányítson. Ha őszinte leszel magaddal, a sorsod megadja az életcélodat.
4/8 anonim válasza:
Testépítő? Versenyeken való indulás?
Fintess terem, kondi terem müködtetője?
6/8 anonim válasza:
Mindenképpen a sporttal kapcsolatos.
Tesitanár?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam ilyesmire is,de a saját testsúlyos edzés ami nekem tetszik,az teljesen ingyen van és általában szabadban végzik az emberek.:)
2015. nov. 6. 15:29
8/8 anonim válasza:
Mozgásra építs, ennyi rugalmasság kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!