A féltékenység betegség?
Úgy értem hogy én nagyon sok emberre féltékeny vagyok, mert nekik jobb a testük (a mai elvárásoknak megfelelnek...), jobb a humoruk és a dumájuk (szintén a mai elvárásoknak felelnek meg), és még sok ilyen dolog miatt. Azaz azért vagyok féltékeny, mert ezeknek a mai elvárásoknak nagyon sokan megfelelnek, én nem, ezáltal senkibbnek érzem magamat. De...nem lehet hogy ez csak egy betegség mint a nátha ?! Vannak napjaim, heteim, hogy rohadtul nem érdekelnek a többiek, jól megvagyok, de pár pillanat alatt visszaesek ebbe hogy "Ők jobbak mert ott a kockahas meg fú iPhone-juk van és az övéké minden csaj, akárkit felszednek és dugnak." Aztán én meg sehol sem vagyok hozzájuk.
Néha zavar, néha nem, de már inkább rohadtul idegesít ez, hogy másokkal foglalkozom és nem 100%-ban magammal.
Mit lehet tenni ?
Nézhetjük úgy is, hogy időnként betegesen más akarok lenni, és betegesen nem akarom elfogadni magamat. :D ...
Nem ? De. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!