Mekkora esélye van a jövőben egy 12 éves magyar fiúnak, hogy űrhajóssá váljon, ha dicséretes ötös fizikából, angolból és számtechből?
Figyelt kérdés
A következő években pedig ELTE-TTK+felsőfokú angol és orosz nyelvizsga.2015. okt. 29. 11:22
11/15 A kérdező kommentje:
A fizikai képességemmel semmi probléma nincs.
2015. okt. 29. 16:05
12/15 anonim válasza:
Torna eredmények?
Milyen fizikai versenyen voltál idáig?
Az a helyzet, hogy a "dicséretes ötös" nem rossz - de nem tudni, mi lesz belőle később. Ha már gimnáziumban mondanád ezt, az biztatóbb lenne.
13/15 A kérdező kommentje:
Testnevelésből 5ös vagyok, karatéra és focira szoktam járni. És minden évben elmegyek egy ilyen futó versenyre.
2015. okt. 29. 16:41
14/15 anonim válasza:
bakker nem hiszem el, én is így gondolkodtam a dologról, és lemondtam róla, mivel nem tartottam jónak magam matekból annyira, hogy ilyeneket érjek el, de ez baromság
ha ott lebeg a szemed előtt nap mint nap és hiszel benne, nem gondolom, hogy van olyan akadály ami megállít
15/15 anonim válasza:
Az oroszoknál van, de nem túl sok. Kezdj el kockulni nyugodtan, én 14 vagyok és napi 4,5 órát gépezek, mégis tartom a 4,7-es átlagot szinte minden tantárgyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!