Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sokat segít a jobbagyféltekés...

Sokat segít a jobbagyféltekés rajztanfolyam?

Figyelt kérdés

Én mindig jól rajzoltam!Inkább portrékat szoktam rajzolni!De mostanában a netről elkeztem tanulni,mindig egy kicsit olvasgattam technikákat,hogy mitől lehet élethűbb! És neki fogtam alkalm ztam a technikákat és majdnem,hogy élethű lett a portrém!

És nem tudom,hogy még mennyit segít ez a tanfolyam,mert a rajzom nem olyan mint egy fénykép,de mégis valamilyen! :)

2015. okt. 27. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Ez a jobb agyféltekés rajzolás kamu. Azért rajzolnak "jobban", akik ezt csinálják, mert ha fejjel lefelé kell rajzolni, tízszer jobban rákoncentrálsz, mint egyébként, így a bal agyféltekédet "nem használod" közben. Ugyanez az eredmény elérhető akkor is, ha rajzolás közben nem hallgatsz zenét, nem beszélsz, nem dúdolsz, vagyis egy olyan környezetben vagy, aminek az egyetlen zaja a ceruza sercegése a papíron (már ha feltételezzük, hogy nem festesz pl).
2015. okt. 27. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát lehet,de azért a technikákat biztosan részletesebben megmutatják vagy nem tudom...
2015. okt. 27. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges (minimum) 30 k-t kifizetni egy ilyen tanfolyamért.

Vedd meg Betty Edwards jobbagyféltekés tankönyvét bármelyik könyvesboltban, azt hiszem 3000 ft volt amikor vettem.

Egy nullát megtakarítasz, és úgy diktálod a tempót, ahogy akarod.

2016. jún. 16. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régi kérdés. De ha jól tudom másolni tanít, amitől nem fogsz rajzolni tanulni. A másik, hogy miért akarod, hogy a rajzod olyan legyen, mint egy fénykép? A rajzolásnak nem annak kellene lennie a céljának, hogy fényképszerű eredményt kapj. Akkor már inkább fogj egy fényképezőt és készíts fotókat.
2019. aug. 31. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!