Jobbagyféltekés rajztanfolyamra járok 2 napja. A tanfolyam 3 napos. És még szinte nem fejlődtem semmit. Ez normális vagy nem jó?
Szerintem ettől a tanfolyamtól nem kell semmiféle grandiózus csodát várni. Túlságosan is fel van reklámozva. Én azt csináltam,hogy megvettem a könyvesboltban Betty Edwards-Jobb agyféltekés rajzolás című könyvét és munkafüzetét,és abból tanultam. Igaz,nem olyan sok időt szántam rá, de amikor volt időm,mindig rajzoltam egy keveset. Azelőtt sem volt rossz a kézügyességem,de ettől még jobb lett,és ha valamit le akarok rajzolni,igaz hogy nyögvenyelősen,és sok idő alatt,de lerajzolom.
Szóval csak gyakorlás és idő. Ők csak egy kis útmutatást adnak,Innentől kezdve úgy fejlődhetsz,ha sokat rajzolsz,és szereted is. Hajrá,sok kitartást, és ne add fel,ha most még nem fejlődtél annyit,mint amennyit az "előtte-utánna" képek készítői.
:)
Volt egyszer egy aktív riport erről, ott mindenki a 3. napra tanult meg szépen rajzolni. Nem tudom mi változott a 2. nap vége és a 3. nap eleje között, hogy hirtelen akkorra tanult meg mindenki, de elméletileg igaz.:D Azt viszont tudni kell erről, hogy nem mindenki tudja elsajátítani, nekem volt egy ismerősöm egy ilyen tanfolyamon, és egyáltalán nem tanult meg rajzolni. Itt a videó, ha esetleg érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!