Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
egyedül érzem magam üresnek és hiányosnak érzem magamat olyan mintha sorvadna az agyam egyszerűen el felejtek dolgokat túl hamar bele törődök dolgokba boldogtalan vagyok és egész máson jár az agyam öngyilkosságon de el vetem mert félek a haláltól de még az élettől is félek eddig ha játszottam számítógépen az fel vidított de már az sem barátok meg kerülnek ha találkozunk akkor le ráznak a hátam mögött mindig ki beszélnek emberek de úgy hogy halljam és mostanában hangokat hallok a fejemben úgy érzem mintha kezdenék becsavarodni suttogást de van úgy hogy hangos kiabálást de mindig egy női hang és mindig a nevemet suttogja vagy éppen ordítja de van úgy hogy nem értem csak egyszerűen suttog és van hogy előfordul hogy meg álmodom a holnapomat és ez egyre gyakrabban előfordul persze mindig csak magamat látom a környezetet nem.És elég sokszor beteg gondolataim támadnak el kezdek saját magammal vitatkozni és van úgy hogy ez hangosan ki jön a számon és mindenki hülyének néz ami meg elég kínos. ez minek a jele lehet ez az egész?2015. okt. 23. 18:19
1/9 anonim válasza:
Miért kerülnek a barátaid és mi rosszat mondanak rólad?
Miből gondolod drága kérdező, hogy betegek a gondolataid?
2/9 A kérdező kommentje:
onnét gondolom hogy betegek mert nem minden ember gondol arra hogy öngyilkos akar lenni
2015. okt. 24. 08:39
3/9 anonim válasza:
Miért akarsz az lenni?:(
Gondolom nem vágysz a tested szétroncsolására, ereid, idegeid, izmok stb elvágására... Már pedig a halál a belsőszervek megsemmisítével jár, maradandó kár... elég gusztustalan éskellemetlen is lehet, hiába sikerül.
Mi olyan reménytelen számodra kedves kérdező?
Semmi nem hiányozna? Biztos ürességet és fájdalmat akarsz magadnak és másoknak?
4/9 anonim válasza:
Miket szoktál beszélni magaddal és miért?
Belső hang?
Valakinek beszéltél már erről?
Miből gonodolod, hogy ne volna értéked?:(
5/9 A kérdező kommentje:
még nem meséltem róla senkinek az üresség oka meg talán az lehet hogy egyedül vagyok és nincs barátnőm aki meg volt ő tönkre tett. És igen üresnek érzem magamat mintha valamit el veszítettem volna valamit. és magammal az öngyilkosság miatt szoktam vitatkozni és egyik énem azt mondja hogy nee ne tedd a másik meg azt hogy igen és amelyik én azt mondja hogy ne tegyem az már kezd elhallgatni és egyre kevésbé tiltakozik
2015. okt. 24. 17:52
6/9 A kérdező kommentje:
és még pszichológusnál sem voltam nem mertem el menni
2015. okt. 25. 09:34
7/9 anonim válasza:
pedig kéne orvosi segítség, majd átvészeled, felnősz kicsit és rendben leszel. mindenkivel megesik.
8/9 anonim válasza:
Kék-vonal
irj az oldalukra vagy hivd fel őket. nekem is jót tett.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :) tényleg jót tett :)
2015. nov. 13. 12:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!