Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek miert vagyok...

Szerintetek miert vagyok ennyire tisztelettudo es illedelmes?

Figyelt kérdés

Velem tenyleg csak egy baj van...nagyon tisztelettudo es illedelmes vagyok es egyszeruen nem tudom miert...

Ezzel nem magamat akarom szepiteni vagy ilyesmi,csak egyszeruen nem tudok olyat csinalni amit nem szabad! Pl az iskolaban amig nem csengetnek ki az utolso orarol nem megyek sehova,hiaba a tobbiek mar elmentek.Vagy ha latom,hogy valaki nehezet cipel vagy valami muszaj odamenjek hozza es segitseg,maskepp nem erzem jol magam! Szinte magam is elcsodalkozom ezeken...Mar-mar az osztalytarsaim mondjak,hogy miert nem vagyok kcsit vagany kicsit csintalan...dehat nem tudok az lenni!!

2015. okt. 19. 16:12
 1/1 anonim válasza:
mert biztosan igy neveltek es eszt lattad a kornyezetedbe de ez szerintem nem baj
2015. okt. 19. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!