Hogyan küzdhetem le a zárkózottságomat?
Figyelt kérdés
Lassan betöltöm a 30-at,de még igazi barátom nem volt,barátnőm is csak 15 éves koromban,mindössze 3 hétig tartott. Ez így nem mehet tovább,szeretnék végre összehaverkodni a többi nyomorulttal.2015. okt. 19. 07:11
1/8 anonim válasza:
Ha a többiek nyomorultnak tekinted, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem akar veled barátkozni.
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mondom a szemükbe,csak magamban gondolom. A fejembe meg csak nem látnak. Igazából én vagyok aza a nem-barátkozós típus.
2015. okt. 22. 21:25
3/8 anonim válasza:
Azt tudom tanácsolni hogy próbálkozz másokkal beszélgetni. Biztos idegenkedsz meg feszélyez és 100 esetből 99 szar lesz, de az az egy meg fogja érni, mert kapcsolatot találsz. Idővel elég ember fog ismerni hogy juss valamire.
De leginkább pszichológust ajánlanék, ha a szándékod megvan a változásra, egy szakember vezetni tud téged a megfelelő irányba.
4/8 A kérdező kommentje:
Pszichológusra már gondoltam,de még eddig nem jutottam oda.
2015. okt. 22. 22:51
5/8 anonim válasza:
Amit gondolsz az kisugárzik. Oké, hogy nem látnak a fejedbe de érzékelik. Tapasztalat...
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor igyekszem mást tettetni. Egyébként gyűlölöm magam,mert szívás az életem. Netán a sok sz.rkupac azt is érzékeli?
2015. okt. 23. 00:21
7/8 anonim válasza:
kövér vagy és büdös, vagy úgyamúgy egy jókiállású ember?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem az egyik,sem az utóbbi. Átlagosnak mondanám magam.
2015. okt. 27. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!