Pszichológiával kapcsolatos kérdésem (lent)?
Egy 20 éves egyetemista vagyok, és valamilyen okból nagyon elkezdett érdekelni a pszichológia.
Aki jártas benne vagy hasonló képen érdeklődik utána vagy bármilyen anyagot, információt birtokol vagy tud valamit ajánlani a pszichológiával kapcsolatban, legyen az film, könyv, hanganyag bármit szívesen "vennék".
Ha lehetséges akkor neten beszerezhető legyen mert pénzem az nem sokk van... (torren,DC++,stb.)
Előre is köszönöm!
Doktor House! Tele van Pszichológiai elemekkel és szórakoztató is! A bárányok hallgatnak, és még van egy jópár film. De a House-t mindenképp nézd végig.
és ezt a videót is kukkantsd meg http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs&feature=player_em..
Megnéztem a videót, jó gépész lenne belőle.("Gépész oldja meg!")
De nem egészen értem ,hogy mi köze van ennek a pszichológiához?:D
15:55-nek: nagyon aranyos és megható videó :(
A kérdezőnek meg ciki ha nem érti.
Kedves Kérdező!
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-16 15:55
szerintem sincs sok köze a kérdésedhez, annak amiről ír. a videót sajnos nem tudtam megnézni, mert húsvét lévén hazajöttem szüleimhez és itt nincs hang a gépen. Csernustól én egyelőre a férfit olvastam, az eléggé tetszett, mostanában fogok nekiállni a nőnek, csak még előtte jó sok könyvet el kell olvasnom
hasonló helyzetben vagyunk, mert engem is talán egy-két éve kezdett el érdekelni a pszichológia, de azt nem tudom, hogy Téged melyik része érdekel.Pl. egyik ismerősöm olvasta Csíkszentmihályi Mihály- Flow című könyvét, ami a tökéletes élményről szól. Bár szerintem annyira nem érdekes, mert elég hamar kimerül a mondanivalója és számomra elég szubjektív de találsz benne hasznos dolgokat.
Ami nekem most rohadtul bejön az ez:
dióhéjban arról szól, hogy álmod közben tudatodra tudsz ébredni. mivel közelebb kerülsz álmod közben a tudatalattidhoz, könnyebben megoldást találhatsz a problémáidra. szerintem 2200 ft-ot megér
Szia! Én pszichológiát végzek. Pontosan mi érdekel? Elméletek érdekelnek? Szakirodalom? Amit egyetemen tanítanak? mi érdekel? Személyiség? Általános pszichológia? A pszichológiai folyamatok? van néhány elektronikus formátumú könyvem, és a mek.oszk.hu-n is találsz könyvet ha érdekel:)
Ha segíthetek, még írj.
Amúgy Csernus szerintem nem valami nagy a két könyvével...vannak benne jó dolgok, de nem igazán van jó véleményem úgy összességében a könyvről.
Viszont egy érdekes olvasmány Barbara és Allan Pease tól a Miért sír a nő? Miért hazudik a férfi? Szórakoztató, hétköznapi pszichológia. Továbbá ajánlhatom a Popper Péter és a Ranschburg Jenő könyveit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!