Mit tegyek ha félek megütni valakit?
Alapjában véve abszolut nem vagyok az a verekedős tipus, verekedtem már, de akkor sajnos én jártam rosszabbul, mert a másikat el sem birtam találni. Meglöktem erre az ő válasza 1 pofon, majd rögtön még 1. Nem rogytam le a földre, csak váratlanul ért. Öszintén szolva meglepődtem, hogy nem is fájt annyira, pedig telibe talált.
Lényeg, hogy lesz egy szülinap hétvégén és lesz ott egy srác aki nem bir engem, viszont és sem őt. (nem szeretném részletezni)
Legszivesebben kihivnám és amekkorát csak birok lecsapnék neki, de félek megütni, mert még kórházba kerűl vagy agyrászkódást kap, vagy eltöröm neki az állát vagy valami.
Egyébként elég hirtelen haragu vagyok, csak nem embereken hanem külömböző tárgyakon vezetem le. Mondjuk Berugtam 1-2 ajtót vagy belevágtam a nappali szekrénybe, hogy az ajtaja leszakadt meg stb.(De ezek akkor történtek amikor már tényleg szétrobbantam annyira kiakasztottak, de ezek nem verekedés közeli helyzetek)
Olyan emberek verekőds tapasztalataira lennék kiváncsi akik nem minden hétvégéje abbol áll, hogy verekszik, mert azt gondolom nem érdekli a másik testi épsége. Hanem olyanokét akik szintén nem sűrűn verekszenek, csak ha tényleg nyomós indokuk van rá...
Igazábol én igy képzeltem el:
https://www.youtube.com/watch?v=kXyn54ClAdA
1.10-nél van az a jelenet.. Kihivon, 2 szó és kiütöm a pics*ba.
sajnos olyan a társadalmi rendszer hogy békére nevel,pedig az emberbe alapból bele van kódolva az agresszív állat(példa rá a világtörténelem.)ugyanez az állatoknál is megfigyelhető bár ott lekorlátozódik a fajfenntartásra és a területvédelemre a kiváltó ok.ha agresszívabb környezetbe születsz akkor semmi gondot nem okozna az agresszió. [link]
szóval így neveltek és ezen csak tudatosan lehet változtatni.
Ez nagyon nem úgy fog kinézni mint ahogy elképzelted....
Kb. annyi lesz, hogy kihívod, pattogsz kicsit aztán valószínüleg földre visz mert semmi tapasztalatod...
Egy bunyónál fejben kell a legjobban ott lenni...higgadtan, tudatosan kell sz@rrá verni a masikat....
Üdvözlettel: egy boxoló..
Én sajnos ugyanígy voltam mindig, nem mertem visszaütni, mert féltem hogy eldurvulnak a dolgok és akkor gáz lesz.
Visszagondolva ki kellett volna osztanom egy két pofont annak aki kikezdett velem. Talán nagyobb lenne most az önbecsülésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!