Mi a véleményed erről?
sziasztok! nem tudom, gondolkodik-e úgy más mint én, kíváncsi lennék véleményekre, akár negatív akár pozitív.
25 éves srác vagyok, van itthon munkám, átlagos fizetésem van, egy magyar cégnél dolgozom. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy menjek ki hozzá Angliába és dolgozzak ott 4-5x annyiért mint itthon, költözzek oda hozzá stb. Elutasítottam... lehet hogy életem legnagyobb baklövése volt, de úgy érzem, hogy a mai világban mindenkit a pénz motivál. Engem nem, és azon a véleményen vagyok, hogy szeretem a hazámat, nem hagynám itt, nemhogy örökre de még egy évre sem. Nem dolgoznék kint, azért hogy egy idegen államot támogassak a munkámmal, miközben itthon ilyen állapotok uralkodnak. Amiért visszautasítottam ezt az ajánlatot a barátnőm és a szüleim nagyon haragudnak rám, azt mondják nem vagyok normális... Nem vagyok normális, kérdem én, csak azért mert nem egy idegen országban akarok dolgozni, hanem a hazámban? Magyarul beszélve, ahol a barátaim, rokonaim élnek, ahol születtem és ahol itthon érzem magam? Ha mindenki kimenne dolgozni külföldre mi maradna Magyarországból?:( Mi a véleményetek erről? Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
ez a te életed.te döntésed.Nem vagy hülye.Csak arra vigyázz,nehogy később megbánd,mert akkor mondogatják majd az okosok,h."na ugye-mi megmondtuk.."
De ha te elégedett vagy a mostani életeddel,akkor ne törődj másokkal.
én 100% -ig ugyanazon a véleményen vagyok, mint te, kedves kérdező, én is a munkásságom során nem haszonra törekszem, hanem az értékre, amit kiadok a kezemből.
akik meg fújjolnak és cseszegetnek téged, azokkal ne törődj, neked van igazad, ha hasonlóan állnának az emberek bizonyos kérdésekhez, akár más országokban is, megszűnne a probléma...egyébként elképzelhető, hogy valami mögöttes mozgató erő van ez a fertő és rontás hátterében, mintha valamiféle gonosz munkálkodna.
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!