Gáz, ha szoktam turkálni az orromban?
Figyelt kérdés
lassan 30/F2010. márc. 14. 00:58
12/17 anonim válasza:
Nekem a töritanárom is csinálta, szerintem gusztustalan.
13/17 anonim válasza:
én kifújni nem tudom teljesen, ezért teljesen egyedül szoktam, ha szükséges. így szerintem nem gáz. minden közeli ismerősöm ugyanezt teszi.
14/17 anonim válasza:
Szerintem többen csinálják mint ahányan bevalják. XD Én is szoktam néha, de persze nem úgy hogy nagy társalgások közepette egyszer csak elkezdek túrkálni... Néha előfordul hogy érzem hogy ott van bent és orrfújáskor se jön ki, akkor elvonulok és kiszedem újjal.
15/17 anonim válasza:
Ha magadban csinálod, akkor talán annyira még nem is, de van egy osztálytársam, aki nyiltan is elvan vele.
16/17 anonim válasza:
Magadban nem annyira undorító, de társaságban igen. Nekem van egy osztálytársam , aki egyszer az ellenőrzője sarkával piszkált aki és a padba törölte, ahová elég sokan leülnek utána.
17/17 anonim válasza:
Szerintem is ha nem látja senki, akkor nem gáz. (úgy én is szoktam :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!