Van olyan, hogy két ember nem illik össze mint barát? 16/f
Én is így vagyok a barátnőmmel. Ha most ismerném meg nem erőltetném a barátságot, sőt nem is érdekelne. Viszont most már nem akarom megbántani, meg nincs is más szóval nem "szakítok" vele. Na meg azért néha egész jól elvagyunk, mint régen. Ha csak pár percre is.
Egyetértek az elsővel, nincs ezzel semmi gáz.
Szerintem sincs ebben semmi gáz, de én így voltam a régi legjobb barátnőmmel, hogy nagyon jóban voltunk, de aztán neki teljesen más érdeklődési köre lett és más barátai atán utána már nem is barátkoztunk. Most más barátnőim vannak, őket is régóta ismertem, de nem úgy , mint barátnőt, de aztán már nagyon jóba vagyunk, sőt jobb barátnők vagyunk , mint az előzővel=) Már szinte egymás gondolatában tudunk "olvasni" . Remélem, hogy te nem jársz úgy , mint én.
12/L
Az emberek változnak kedvesem főleg fiatal korban. Ez attól is függ Ti mennyi idősek vagytok, mert bizonyos korig robbanásszerűen megváltozhattok.
Azután is változtok megállás nélkül és befolyásolni fog benneteket de még barátságotokat is, a környezetetek és a munkakörötök, iskolai végzettségetek na és persze a saját fejlődésetek okozta egyéni jellemetek,igényszintetek megváltozása.
Ha kisugárzásotok nem változik meg egymás felé, akkor azt gondolom lehet egy életre szóló barátság belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!