Mit tegyek ha az alacsonyságom miatt a suliban kinevetnek, lekislányoznak stb? És már 16-éves vagyok.
Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 23:01
11/13 anonim válasza:
Szerintem semmit, aki ki akar nevetni úgyis ki fog. Az emberek gondolkodását úgyse tudod megváltoztatni. Szerintem imádnivaló az ilyen alacsony nő. Amúgy meg 2-3 évig még számíthatsz növésre, szerintem olyan 150 cm magasságra még lehet esélyed.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztatásokat. Nővérem is alacsony és anyukám is.
2015. szept. 22. 18:58
13/13 anonim válasza:
A jóból keveset adnak. A barátnőmmel mi is kicsiknek számítunk, de összeírtunk egyszer egy listát, hogy miért jó annak lenni:)
- a legtöbb fiú magasabb nálad, még magassarkúban is
- a jóból keveset adnak
- gyorsabban letudsz zuhanyozni :P
- bárhol elférsz, nem foglalsz annyi helyet
- a legtöbbször találsz ruhát a méretedben
- az apró lányok cukik
Szóval aki cikiz ez miatt, szimplán mosolyogj rá és közöld vele, hogy jóból keveset adnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!