Félek hogy kinevetnek! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma lesz az évzáró 4órakor,szoknyába kell mennem,nagyon nem szeretem a szoknyákat,sőt!Félek hogy kinevetnek az osztálytársaim :S Mit tegyek ? =(2012. jún. 22. 13:49
1/5 anonim válasza:
Talán kényszerítenek, hogy szoknyában menj? Vegyél föl sötét nadrágot. Én sosem vettem föl szoknyát, még akkor sem, ha ki kellett öltözni. Nadrágot vettem, és nem volt baj.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondják hogy meleg van és nem mehetek nadrágba :(
2012. jún. 22. 14:32
3/5 anonim válasza:
Te döntöd el, miben mész. Nem kell rájuk hallgatni. Vegyél föl nadrágot, ha van, akkor szellősebb legyen.
4/5 anonim válasza:
Ha kötelező a szoknya, akkor gondolom a legtöbben szoknyában lesznek. Biztos más is van az osztályodban, aki nem az a szoknyás típus. Szerintem nem fognak kinevetni az osztálytársaid, mert mi okuk lenne rá? Én sem szeretem a szoknyákat, ha csak tudok nadrágban megyek az ünnepségekre is, de ha muszáj, hát nincs mit csinálni. De senki nem nevet ki, mert nem csak én megyek szoknyában, hanem (majdnem) mindenki abban van.
Hűha, bocsi, hogy ilyen furán írtam, de szerintem a lényeg érthető. Ne félj a szoknyától, nem fog megenni, ahogy az osztálytársaid sem. :)
5/5 GhostRider3 válasza:
a fiúk is kibírják hosszú fekete nadrágban. mások véleménye meg sose érdekeljen, úgyis ki fog nevetni valaki mindig valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!