A legszánalmasabb ember a világon. Vajon ez az ember? Olvasd el!
Kiváncsi voltam, hogy mit gondolak róla az emberek és persze, hogy nevessetek egy jót.
Azért barátkozom vele mert nem húz le meg úgy látom, hogy ő így valamiért boldog is.
Tényleg?
Szerintem pontosan ugyan azért amiért ezt a kérdést is ide írtad.
Nem hiszem, hogy valóban érdekel mások véleménye.
Kértelek, legyél őszinte.
Ismét megkérdezem, miért érzed vele jól magadat? Miért barátkozol vele?
amúgy van egy ellentmondás a kérdésben:"Ha átviszem a laptopom a mobil internettel ......."
és az elején így ír:"egyszer elmentem az ajtójukig....."
akkor most ,hogy is van ez?
Nehéz a kérdés...
1. te lenézed őt a dolgai,az élete,a sikertelensége,és a viselkedése miatt,egy semminek tartod...na ez szánalmas,hogy rosszat gondolsz róla,mégis eltöltöd vele olykor az idődet,mert régóta ismered...Szal ez rossz.
-talán nem akarod megbántani?sajnálod?
2. te érzed,hogy ha eltöltöd vele az időt,az jót tesz neki,elvégre kárt neked nem okoz,csak max néha leszívja az energiádat,de jót tesz neked,ha azt érzed,hogy jót cselekszel,ha vele töltöd az időd...
-Mégis kétketsz önmagadban,hogy talán találhatnál nála hasznosabb és jobb embert,aki a barátod,és társaságod lehetne...?
Ezeken gondolkozz el...
SZ.G.-nek pedig nincs saját belátása és öntudata,így bírálni sem szeretnék.Sajnálatos élete lehetett a családja mellett,most meg már csak vegetál...
atyám.. sztem ez elég szánalmas dolog..
de te is az vagy.. már bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!