Mi értelme van az életemnek? (többi lent)
Az életednek már van értelme, ha Angliában élsz. Én ölnék érte, hogy Angliában élhessek. Btw, én is hasonló helyzetben vagyok, nincsenek barátaim etc. De örülj, hogy nincsenek. A barátok haszontalanok. Mindegyik kihasznál, lecserél etc.
Ha nem jön be a munka, akkor menj vissza tanulni. Ott biztos találsz magadnak barátokat, ha szeretnél. A barátnő miatt ne sírj, minden jön a maga idejében, csak türelmesnek kell lenni. Menj el bulizni, és szedj fel valami csajt, akivel kavarhatsz. Fiatal vagy, nem csak a komoly kapcsolatokra kell nyitni.
Valójában az életnek van értelme, csak találni kell valamit/valakit, amiért/akiért érdemes élni.
16/L
Azon meg nem gondolkodtal, hogy talan valami baj lehet veled, ha elfordulnak toled az emberek, ha nem valaszolnak neked es szoba sem allnak veled?
Csinalj egy kis rendet magdban es az eletedben, mert ha ennyire magadra maradtal, abban nem a vilag a hibas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!