Hogyan tanuljak? A vizsgákon bajban vagyok.
Több módszertani dolgot átolvastam már és sehogy nem megy. A lényeg, hogy nem tudok nekiülni és órákig egy helyben olvasni. Fél óránként mászkálni kezdek, aztán megint tanulok.
A vizsgáim egyre rosszabbul sikerülnek, van ami nem is sikerült az előző félévekben és már nagyon depis vagyok.
Itthon sokszor úgy érzem tudom, majd vizsgán meg jön a baj. Kérlek segítsetek!
Próbálj belevinni egy kis tematikát :)
Én szeretem kinyomtatni a tételt és úgy megtanulni, vagy ha nem megy, akkor színes tollakkal írni. Néha még rajzolok is alapszinten, például van egy szakszó, vagy nehezebben megtanulható dolog, akkor a rajzról később be fog ugrani, de nem szabad túlzásba vinni, mert belekavarodsz. Helyezd magad kényelembe, fogj egy csésze teát és hajrá!
A legfontosabb és leghatásosabb is egyben mindenféleképpen az, hogy ráveszed magad ERŐNEK EREJÉVEL !! :D
Szóval mindent bele :)
a.
:) össze szoktunk ülni tanulni, főleg ZH-k előtt. :D Nagyon jóban vagyunk egymással, csak szerencsétlenek nem értik, mi van velem mostanában. A baj a tanteremben van, óra alatt, mint mondtam.
Végzős vagyok, szakdoga, stb és egyre nagyobb a nyomás. Talán ez a ludas?
Pénzem meg időm sajnos nincs pszichológusra meg ilyen hókuszpókra, de a háziorvosommal beszélek a napokban.
Köszi eddigi válaszaitokat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!