Hogyan tanuljak jobban? 15/F
Figyelt kérdés
Nem azzal van a baj, hogy nem tanulok, csak enehzemre esik leülni a könyv/füzet elé, és rászánni az időt, hogy megtanuljam amit kell. Egyébként kitűnő vagyok. De van úgy, hogy pl most hétfő van, és tudom, hogy Péntekre meg kell tanulnom a fizikát, és akkor olyan érzés van bennem a csütörtökkel kapcsolatban, hogy ez egy unalmas, rossz nap lesz, mert nem gépezheztek, vagy nem lehetek kint vagy nem csinálhatok mást a tanulás helyett.. Tudom, tudom, örüljek annak , hogy tanulhatok, de egyszerűen utálok. Igaz kitűnő vagyok, d enem vigasztal, hiszen már felvettek. Ja és amúgy 8-os vagyok. Mit csináljak, hogy ne undorodjam* a tanulástól, hanem könnyebben megtanuljam amit kell, amiből fogunk írni/felelni?2011. máj. 26. 14:33
2/3 anonim válasza:
Milyen a szobád?Attól is függ egy kicsit.Én például a saját szobámba képtelen vagyok tanulni,elhagy az erőm,csak gépezni,rajzolgatni,pihenni akarok,mert kellemes nyugtató színek vannak bent,összepasszol a virágokkal,az egész nem valami tanulós szoba.De a nappaliban szinte megjön a kedvem tanulni.Kicsit hideg hangulatú,mégis kényelmes,szembe a tévé,asztal karmagasságba,modern bútorok,itt-ott egy színes kis dísz,pont jó.
3/3 A kérdező kommentje:
A szobám az rendetlen :D 1 laptop és 1 asztali gép, + 1 TV.
a nappaliban meg 1 LCD TV.. Lehet ez a baj. A szabadban meg nem jó, mert mindíg fűrészel kopácsol valaki/valami, mert falusi vagyok. De lehet tényleg jobb lenne, majd kipróbálom.
2011. máj. 27. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!