Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hülye mindenki? Van...

Miért hülye mindenki? Van számos példám h mit tett de az okot azt nem tudom senkinél?

Figyelt kérdés

Már 1-2 hete a környezetemben mindenki agreszív b@rom. A családombam számos nagy veszekedés van. Pl az édesapám akivel együtt élek 14 év alatt most van az 1. alkalom h nem szól hozzám :S(tudom tini vagyok de van más is)de még sok van a családon belül. A tanáraim mindenért idegesek és olyanért szaktanárit kapok amiért máskor kinevetnek:( És a saját magukról is azt mondják h tiszta idegek mindenki

A évek őta tartó barátságok, szerelmek most hulanak szét 1szerre mind külömböző korosztályoknál, és én is tiszta agreszív vagyok, a legtöbb emberel együtt, mindenki hülye. a Tanárom azt mondja különleges csilag állás van mostanság. Ennek nem igazán akarok hinni de más ötletem nincs. Van akinek van?

2010. márc. 11. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
ezek az apokalipszis 1. jelei xD
2010. márc. 11. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam lehet hogy tényleg a 2012 első jelei. De azt nem hiszem hogy világ vége, apokalipszis lesz. A maják sem azt mondták hogy világ vége csupán 1 új korszak, és a mostani (akkori korszaknak akor lesz vége)A ma élő legnagyobb maja kutató nevetségesnek tartja hogy 2012ben világ vége, de azt hiszi hogy valami fontos lesz. Lehet hogy ezek az 1. jelek
2010. márc. 11. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nálunk egy hónapja is tiszta káosz van.. -.-' Valami nem jó így.
2010. márc. 11. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is most tiszta ideg vagyok a barátnőm teteiért mikor ezt máskor elnézném. Álitólag a mostani földrengésektől a föld 16 cm-letért a pályályáról. és ez az oka

de nem csak nálunk külföldön is ilyen problémák vannak a családokban. Szerintem itt lessz valami, valami durva,

2010. márc. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!