Miért hülye mindenki? Van számos példám h mit tett de az okot azt nem tudom senkinél?
Már 1-2 hete a környezetemben mindenki agreszív b@rom. A családombam számos nagy veszekedés van. Pl az édesapám akivel együtt élek 14 év alatt most van az 1. alkalom h nem szól hozzám :S(tudom tini vagyok de van más is)de még sok van a családon belül. A tanáraim mindenért idegesek és olyanért szaktanárit kapok amiért máskor kinevetnek:( És a saját magukról is azt mondják h tiszta idegek mindenki
A évek őta tartó barátságok, szerelmek most hulanak szét 1szerre mind külömböző korosztályoknál, és én is tiszta agreszív vagyok, a legtöbb emberel együtt, mindenki hülye. a Tanárom azt mondja különleges csilag állás van mostanság. Ennek nem igazán akarok hinni de más ötletem nincs. Van akinek van?
Én is most tiszta ideg vagyok a barátnőm teteiért mikor ezt máskor elnézném. Álitólag a mostani földrengésektől a föld 16 cm-letért a pályályáról. és ez az oka
de nem csak nálunk külföldön is ilyen problémák vannak a családokban. Szerintem itt lessz valami, valami durva,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!