Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs örömöm, célom, életem?

Nincs örömöm, célom, életem?

Figyelt kérdés

Egy ideje úgymond elvesztem. A szoti dióhéjban annyi hogy egy öngyilkossági kisérlet után magambazuhantam és azóta nemtudtam megtalálni önmagam. Életcélom továbbra since, de van egy hozzám közelálló személy, aki sokat segitett nekem mikor még megöltem volna magam. Most már eszem ágában sincs az öngyilkosság, de életcélom még nincs, és egy ideje csak azért birom túlélni a napjaim, hogy ezt a hozzám közel álló személyt mosolyogni láthassam, és hogy jókedvre deritsem. Úgyérzem mintha saját öröm híján, az övét akarnám neki megadni. Amolyan "ha már én nem akkor legalább ő legyen boldog". De nemcsak vele, minden emberrel aki a barátjának hív, és énis annak tartom, azokat egyszerűen boldognak akarom látni. Mi a véleményetek, mit cseszhettem el ? :')

19/F

2015. aug. 30. 03:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egy általán nem csesztél el semmit. Ha meg akarod találni önmagad, próbálj ki dolgokat. Keress egy hobbit, amit szívesen csinálsz, esetleg utazz el valamerre, láss világot. Vagy csak legyél sokat azzal a személlyes aki örömet tud okozni. Egy lelkizés nagyon sokat segítene. És ami a mások jókedvre derítését illeti, szerintem ez nagyon is rendben van. Én is magamba vagyok most zuhan a egy kicsit, és engem például nagy boldogsággal tölt el, ha az ismerőseimet jó kedvre tudom deríteni, segíteni tudok nekik.

Jó, persze mindezt 14 éves fejjel írom, de úgy gondolom azért rézben segíthet az imént felsorolt 'tanácsok.' Kitartás, maradj erős! Hisz bármire képes vagy, csak akarnod kell!:)

2015. aug. 30. 04:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a személy jelenleg 2000Km re van. Hobbit, új dolgokat meg nem látom értelmét kiptóbálni. Legszivesebben egy golyót röpitenék a fejembe, de az a pár ember aki számit rám, tart vissza. Család, barátok. Nincsennek sokan, de nembaj.
2015. aug. 30. 04:54
 3/5 anonim ***** válasza:
már pedik jó lenne hobbi után nézni. Esetleg sportolj valamit. Menj el futni, biciklizni, vagy csak menj ki a szabadba és melegíts egy kicsit. Csinalj olyan dolgokat amik lekötik az elmédet. Na meg persze akkor az is sokat segít, ha csak hallod annak az illetőnek a hangját, esetleg skypeoltok és láthatod az arcát meg ilyenek. Csak beszéljetek, ez a legfontosabb!
2015. aug. 30. 05:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy.
2015. aug. 30. 06:47
 5/5 anonim válasza:

Én is így vagyok, csak én nem mások örömében lelem a boldogságom, hanem mindent lesz*rok. Nem érdekel már úgy mond semmi sem.

16/L

2015. aug. 30. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!