Nektek milyen érzés a szemébe nézni?
Van egy festmény, ami Fausztina nővér látomása alapján készült, az isteni irgalmasságot jeleníti meg. Ez egy teljes alakos kép, de van, ahol csak az arca van kivágva, például itt:
Nektek milyen érzés ránézni, a szemébe nézni, "szemtől szemben állni" Vele?
Rossz érzés. Elvert farkasszemezésben..
Komolyra fordítva: Az ég világon semmit nem éreztem, hiába néztem akárhogy. Ez egy sima, egyszerű kép. A mellette lévő szöveg jobban zavart, pláne minek után mint írtad, van másik változat is.
Igen, tudom, hogy csak egy sima kép, olyan, mint bármelyik Jézust vagy szentet ábrázoló kép.
Amikor véletlenül valahol találkozom ezzel a képpel, nekem mindig olyan furcsa. Valahogy, mintha idegesítene és szinte elviselhetetlen lenne a tekintete, pedig nem bánt. Sőt, irgalmas! (Vagy lehet, hogy azért zavar, mert nagyok a szemei...)
a szemében néztem többször is de igazából semmit sem éreztem.
annak ellenére hogy nagy a hitem,de valahogyan ez a kép inkább a nem valódiságot váltja ki bennem.
mintha csak egy hamis kép volna Jézusról.
én ismerek egy kis megtérő imát.
Uram Jézus szükségem van rád. Köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten. Kinyitom életem kapuját és befogadlak téged, mint uramat és megváltómat. Te irányítsd az életemet. Tégy olyanná, mint amilyen te akarod, hogy legyek. Ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!