Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel veszed rá magad olyan...

Mivel veszed rá magad olyan dolgok megtételére, amihez nincs kedved, de muszáj megtenned?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Belegondolok, mi lenne, ha nem csinálnám meg, és ilyenkor mindig arra jutok, hogy el kéne kezdeni :D
2010. márc. 19. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:

szerintem ami muszáj, az nem kedv kérdése, képzeld el, ha nem vinnéd le a szemetet egyszer sem, mert nincs kedved, nemhogy büdös lenne iszonyat a lakásban/házban, de még fertőzésveszély is megnőne. Vagy nem adsz fel egy csekket, aznap mikor kell, és a posta bezár, ha nem mész oda időben, mert nincs kedved, a következményeket gondolom tudod...

szerintem, ha képesek vagyunk felfogni, hogy vannak olyan dolgok, amik kötelezőek, akkor beletudjuk magunkat vetni "kedvvel" is...

nekem megy , nem olyan nehéz, csak hozzáállás kérdése.

üdv

25/F

2010. márc. 19. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
matekházi: utálom a matekot és nagyon nehezen is megy. de mindig megkűzdök vele mert arra gondolok hogy ha megpróbálom egy PICIT mindig jobban fog menni, és hogy egyszerűen meg kell csinálni, mert valaki aki nálam sokkal okosabb ( jelen esetben a tanárnő:) azt mondta hogy ez a házi. Nincs vita:D
2010. márc. 19. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt mondom magamnak, ezt meg kell csinálnod, akár tetszik, akár nem. Minél előbb túl leszel rajta, annál több idő jut másra is. Miközben mondogatom az elhatározás is megjön és neki kezdek.
2010. márc. 30. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Általában sehogy. A lustaság győz. Kéne ez ellen valamit tenni. De a lustaság győz. A lustaság mindig győz.
2010. jún. 30. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!